Connect with us

Hír

Nem alakulnak jól a tárgyalások a Cowboys és Dak Prescott között

Szerdáig van ideje a csapatoknak megegyezni a franchise tagelt játékosokkal egy hosszú távú szerződésről, így iparkodnia kell a Cowboysnak és Dak Prescottnak, ha még idén nyélbe akarnak ütni egy hosszabbítást. A PFT ugyanakkor több, a helyzetet ismerő forrás alapján arról számolt be, hogy nagyon messze vannak egymástól az álláspontok.

Prescott megítélése nagyon ambivalens, és úgy néz ki, nem csak a szurkolók oldaláról. Ha nincs is Patrick Mahomes szintjén, bőven franchise irányító, vagyis általában úgy bánnak a hozzá hasonlókkal a csapatok, mint a hímes tojással. A Cowboys viszont nem így tesz, sőt a Fort Worth Star-Telegram riportja szerint március óta nem is ültek tárgyalóasztalhoz a felek – így speciel nem meglepő, hogy nem haladnak a tárgyalások.

A korábbi hírek szerint a csapat egy 5 évre akarja lekötni Prescottot, az irányító viszont csak 4 éves szerződést akar, ezen a ponton rekedtek meg a tárgyalások, Jerry Jones viszont mindig azt mondja, hogy a határidő a legjobb ösztönző egy üzlet nyélbe ütésére. Ha nem sikerül megegyezni, akkor Prescott 31,4 millió dollárt fog keresni idén.

9 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
acsdav2
acsdav2
2020-07-14 11:50

Prescott kis túlzással hülye lenne aláírni, ha nem kedvez neki a szerződés. Minden ütőkártya a kezében van.

Fetyke
Fetyke
Reply to  acsdav2
2020-07-14 11:57

Kivéve, ha kiderül, hogy Szmöre is ugyanúgy elirányítja a csapatot, mint ő…
Ezt én is kétlem, de történtek már csodák (lásd: Tannehill).

acsdav2
acsdav2
Reply to  Fetyke
2020-07-14 13:23

És akkor mit csinál a Dallas, ha lesérül mondjuk 2 meccsre, azokon pedig Dalton nem játszik rosszul? Kiengedik a piacra Prescottot? Aligha. Kénytelenek újra taggelni, ami a nem növekvő cap miatt egy nagyon szép összeg lesz Prescottnak. A 3.évi tagnél meg Prescott, ha igazán üzletember, akkor aláírja azt. :) A Dallas teljesen abszurd helyzetben van. Abban kell reménykedniük, hogy a játékos akivel hosszabbítani akarnak lesérüljön vagy rosszul játszon.

Ui: A Warner és Tannehill féle feltámadásokat azért hívjuk csodának, mert ritkán történnek meg. Tannehilé tavaly volt, szóval egy jó darabig várnunk kell egy újabbra.

Fetyke
Fetyke
Reply to  acsdav2
2020-07-14 23:46

És mit csinál Prescott jövőre, ha nem nő, sőt esetleg csökken a cap? Senki nem fogja neki megadni a kért összeget. Ráadásul jó csapatoknál nincs és jövőre sem lesz kiadó hely, csak gyengébb alakulathoz mehetne el…
+ Ha az idei szezonban nem villant valami nagyot a csapattal (minimum konferencia döntő), akkor nála nincs is nagyon miről beszélni. Márpedig kövezzen meg érte aki akar, de én ebben a Dak vezette Cowboysban sehogyan sem látom a főcsoport-döntőt.

acsdav2
acsdav2
Reply to  Fetyke
2020-07-15 22:24

1.Na ne viccelj. Ha nincs konf döntő akkor elköszönnél tőle? :)
2. Azt te se gondolod komolyan, hogy a Cowboys nem taggeli újra jövőre. Azzal pedig nagyon jól jár. Semmi oka nem aláírni azt.

Fetyke
Fetyke
Reply to  acsdav2
2020-07-15 22:30

1.) Én akkor is, ha konf. döntőbe jut a csapattal. :)
Valahogy azt érzem Dak-on, hogy bármennyire is jó irányító, mert tulajdonképpen az, ugyanaz a problémája, mint Cousinsnak. A jó csapatok jó védelmei ellen nem tud jól játszani, nem tudja vezetni a csapatot a nehéz helyzetekben. Így pedig bármilyen jó csapat legyen a Cowboys nem nagyon látom bennük az SB-t. Márpedig a cél ez lenne…

acsdav2
acsdav2
Reply to  Fetyke
2020-07-16 16:09

Teljesen irreális ahogy értékeled Prescottot. Első 4 évében melyik QB vezette ki a szarból a csapatát? A Mahomes-Watson duó és ennyi. Ráadásul ha azt nézem Prescott a PO-ban nem is mondott csődöt egyik alkalommal se.Sőt! Az előbbi duóhoz képest elmarad tehetségben és talán Jackson is jobb még nála amíg így tud rohangálni, dehogy Prescott pár év múlva egy stabil TOP5-ös QB lesz az eléggé valószínű.

ahanem
ahanem
Reply to  Fetyke
2020-07-14 21:08

Ahhoz le kell sérülnie, Prescott pedig eddig nem volt sokat sérült, de javíts ki, ha tévedek.

Fetyke
Fetyke
Reply to  ahanem
2020-07-14 21:15

Egyszer minden sorozat megszakad…

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x