Connect with us

Hír

Nem alakulnak jól a tárgyalások a Cowboys és Dak Prescott között

Szerdáig van ideje a csapatoknak megegyezni a franchise tagelt játékosokkal egy hosszú távú szerződésről, így iparkodnia kell a Cowboysnak és Dak Prescottnak, ha még idén nyélbe akarnak ütni egy hosszabbítást. A PFT ugyanakkor több, a helyzetet ismerő forrás alapján arról számolt be, hogy nagyon messze vannak egymástól az álláspontok.

Prescott megítélése nagyon ambivalens, és úgy néz ki, nem csak a szurkolók oldaláról. Ha nincs is Patrick Mahomes szintjén, bőven franchise irányító, vagyis általában úgy bánnak a hozzá hasonlókkal a csapatok, mint a hímes tojással. A Cowboys viszont nem így tesz, sőt a Fort Worth Star-Telegram riportja szerint március óta nem is ültek tárgyalóasztalhoz a felek – így speciel nem meglepő, hogy nem haladnak a tárgyalások.

A korábbi hírek szerint a csapat egy 5 évre akarja lekötni Prescottot, az irányító viszont csak 4 éves szerződést akar, ezen a ponton rekedtek meg a tárgyalások, Jerry Jones viszont mindig azt mondja, hogy a határidő a legjobb ösztönző egy üzlet nyélbe ütésére. Ha nem sikerül megegyezni, akkor Prescott 31,4 millió dollárt fog keresni idén.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!