Connect with us

Hír

Rövidhírek: Graham Ganót kivágta a Panthers, újabb elsőkörös játékost szerzett a Falcons

A Carolina Panthers kirúgta Graham Ganót, minderről a játékos felesége számolt be. A rúgó 3 millió dollárt keresett volna idén, de tavaly egyetlen meccsen sem játszott egy térdsérülés miatt, az elküldésével pedig 1,5 millió dollárt lehetett felszabadítani az idei szezonra (igaz, jövőre is lesz utána 1,5 millió dollárnyi halott pénz). A csapat kickere így minden bizonnyal a tavaly 78,1 százalékosan (25/32) rúgó Joey Slye lesz.

A Saints tovább mélyíti az elkapóposztját, a NewOrleans.Football infói alapján Bennie Fowler érkezik egy évre. A WR korábban a Broncosnál, a Bearsnél és a Patriotsnál is megfordult, tavaly pedig a Giantsben játszott, nyolc meccsen 12 elkapásból 193 yardot gyűjtött.


A Falcons nem tud leállni, újabb elsőkörös játékost szerzett, ezúttal a Bengals korábbi 1/24-es cornerét, Darqueze Dennardot. A védő tavaly kilenc meccsen játszott, ötször volt kezdő, de sok köszönet nem volt a játékában. Ő lesz a 18. elsőkörös játékos a keretben Matt Ryan, Todd Gurley, Julio Jones, Calvin Ridley, Laquon Treadwell, Hayden Hurst, Jake Matthews, James Carpenter, Chris Lindstrom, Kaleb McGary, Alex Mack, Charles Harris, Takkarist McKinley, Dante Fowler, Keanu Neal, Deone Bucannon és az idén draftolt AJ Terrell mellett.


Nem haladnak a tárgyalások a 49ers és George Kittle között, állítja Ian Rapoport. Az nem kérdés, hogy a liga legjobb TE-je a legjobban kereső játékos lesz-e a posztján, csak az a kérdés, hogy mennyivel. A támadó állítólag top elkapófizetést szeretne (16-22 millió között), amit ezek szerint a csapat nem nagyon szeretne megadni neki. Kittle idén 2,133 millió dollárt keresne újonc szerződésének utolsó évében.


A Steelers mélyített a védelmén, miután egy évre leigazolta a safety Curtis Riley-t, számolt be a hírről Ian Rapoport. A 28 éves védő tavaly 16 meccsen játszott a Raidersben, háromszor volt kezdő, 34 tackle-t, egy leütött passzt és egy kiharcolt fumble-t jegyzett.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x