Connect with us

Prémium cikkek

Mahomes brutális kedvezményt adott, az első hat éve alapján a top 10-be is alig fért be

Patrick Mahomes tegnap este aláírt egy 10 éves hosszabbítást. A szerződés 450 millió dollárt ér, emellett tartalmaz 25 millió dollárnyi ösztönzőt, ami az újonc szerződésével kiegészítve egy 12 éves, 503 millió dolláros megállapodást jelent. Ő lett a történelem első sportolója, aki több mint félmilliárd dollár értékű szerződéssel rendelkezik, a nagy szám azonban megtévesztő. Mahomes szerződése igazából 6+1+1+1+1+1+1 éves, az első hat év kvázi teljesen garantált, cserébe viszont éves átlagot tekintve alig fért be a top 10-be. Brutális kedvezmény ez a részéről.

A Chiefs MVP és Super Bowl MVP irányítójának szerződéséről rengeteg információ jelent meg, némelyek ellentmondásosak, mások pedig hiányosak (ilyen például az amúgy mérvadó Over The Capé). A következőkben az interneten fellelhető legmegbízhatóbb források (Ian Rapoport, Tom Pelissero stb.) alapján összeállítottam és elemeztem Mahomes feltételezhető szerződését. Rendhagyó, az már biztos.

A cikk folytatódik!Mindössze havi nettó 1500 forintért több tucat prémium cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!