Connect with us

Minden ami NFL

Breakout players – NFC West

Az NFC West a liga talán legerősebb csoportja jelenleg, a rostereken többnyire már berobbant játékosok vannak, így leginkább abban bízhatnak a szurkolók, hogy az eddig többé-kevésbé bustnak elkönyvelt magasan húzott játékosok végre megemberelik magukat (mint tavaly Arik Armstead). Nézzük, kik villanthatnak idén nagyot.

49ers

Jerick McKinnon, RB

A 49ers egy kész csapat tele bizonyított veteránnal, különösen a támadóoldalon, így nem volt egyszerű olyan nem újoncot találni, akiből előjöhet a vadállat. Akár üresen is hagyhattam volna ezt a részt, de imádon a jó sztorikat és valahol meseszerű lenne, ha Jerick McKinnon végre berobbanna.

A Vikings korábbi futója 2014 óta a ligában van, voltak is jobb szezonjai, de a breakout még nem érkezett el – eleve azért érkezett 2018-ban a csapathoz nagy pénzért (4 évre 30 millióért), hogy itt majd első számúként villantani fog. Nem jött össze: az elmúlt két évben egyszer sem lépett pályára sérülés miatt, idén is csak azért maradhatott a rosteren, mert lemondott a fizetése 86 százalékáról.

2017-ben közel 1000 scrimmage yardot szerzett, amikor a 49ershez került, Kyle Shanahannel a háta mögött a 2000 total yard is elképzelhetőnek tűnt. Szerintem jobb, mint Raheem Mostert vagy Tevin Coleman, és mivel Shanahan imádja rotálni a futóit, így jó eséllyel sokat fog szerepelni és lehetősége lesz kiharcolni a vezérkutya-szerepet. Stílszerű lenne, ha két év kihagyás után 1500+ total yarddal térne vissza.

A cikk folytatódik!Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!