Connect with us

Podcast

Triple Coverage #236 – Mahomes megadeal és Cam Newton a Patriotsban

Különleges adással jelentkezünk most, ugyanis amint felvettünk egy kis beszélgetést Cam Newtonról, robbant a hír, hogy Patrick Mahomes gigaszerződést írt alá, ezt pedig nem hagyhattuk szó nélkül, így egy kis breaking news bevezetőt is felvettünk az egész elé.

Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is eléritek az aktuális epizódot, illetve a Spotifyon is elérhetőek vagyunk! ERRE a linkre jobb klikk –> “link mentése másként” opcióra kattintva pedig le is tudjátok tölteni a teljes epizódot.

15 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
15 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
RA7
RA7
3 years ago

Newtonnak ahogy mondjátok ez egy utolsó, de hatalmas sansz, ha ő már nem is tud esetleg nagy szezont produkálni, de a rendszer naggyá teheti, így még leakaszthat valahol egy jó kis szerződést. Az ég világon nincs semmi veszíteni valója.

RA7
RA7
3 years ago

Maga a véleményem az az hogy a Pats szerintem hülyeséget csinált. Ott egy fiatal irányító megkellett volna nézni mire képes. Ha Newton nem marad jövőre akkor köv szezonban próbálják ki Stidhamet?
Valahogy inkább úgy érzem hogy közeledik Bill papa utolsó szezonja, azért vállalta be Newtont. Megpróbál egy win nowt nyomni, ahelyett hogy egy fiatallal foglalkozzon. Ha tovább tervezne mint 2-3 év akkor Jasonnek adta volna meg az esélyt. Vagy rámegy egy jövő évi QB draftra, sőt már idén ráment volna, ehelyett eléggé win now felé kacsintgat a csapat kialakításnál. Newton féle QB-val kitalál egy más fajta offenset és azzal próbál nyerni. Mit gondoltok erről?

Bélabá a csótány
Bélabá a csótány
Reply to  RA7
3 years ago

“akkor Jasonnek adta volna meg az esélyt.”
Momoára gondolsz?

RA7
RA7
Reply to  Bélabá a csótány
3 years ago

Természetesen nem. Nem tudom miért Jasont írtam, talán Statham miatt 😂

Jarred
Jarred
Reply to  RA7
3 years ago

Én sem feltétlen örültem neki, de most már ez van, ezzel kell továbbmenni. Az biztos, hogy van valami elképzelés, mit akar. Stidham lehet nem győzte meg, ezért kellett valaki más. A jövő évi QB draftból csak Lawrence-ről hallottam, őt pedig kb esélytelen megszerezni. 1/1 kellene hozzá, ahhoz meg alul kéne múlni pár sokkal rosszabb csapatot. Idén meg két QB volt, akiért megérte volna, Burrowt lehetetlen volt elérni, és a 23. helyről a harmadikra felmozogni elég sokba fájt volna (feltéve, hogy egyáltalán akartunk felmozogni).

ahanem
ahanem
Reply to  Jarred
3 years ago

tavaly pedig csak Tua volt (akit szívesen látna az ember a csapata élén), az ő esetéből meg láthatjuk, mennyire érdemes arra építeni

Fieldsben van potenciál még, vagy jöhet egy újabb Burrow

acsdav2
acsdav2
Reply to  Jarred
3 years ago

Lawrence, Fields és Lance jelenleg a franchise QB matéria jövő évi draftra.

ahanem
ahanem
Reply to  RA7
3 years ago

” Ott egy fiatal irányító megkellett volna nézni mire képes”
eljuttatni a SFt a super bowlba?

Stidham kb Rudolph szintjén lehet, ha nem alatta, egy Sloter többre lehetne képes, ha már UDFA-t szeretnél

RA7
RA7
Reply to  ahanem
3 years ago

Newton megoldás lesz? Max arra ha Bill tényleg win nowot akar és utána befejezi.
Idén nem volt jó qb prospect vagy jövőre Trevor elérhetetlen ez nem kifogás.
2-3 év lesz Camben, ha jó lesz idén akkor is máshova megy még a nagy pénz miatt. Megint csak marad Stidham. Ha tényleg annyira topa akkor is megpróbálom vele és max elől húzok jövőre irányítót.

ahanem
ahanem
Reply to  RA7
3 years ago

1-2 évre megoldás Scam, többre Belichick helyében már nem terveznék, vagy ha igen, akkor jöhet egy Dalton szintű FA, amíg valaki UDFAt nem halásznak, akiben van ígéret. Ilyenből pedig évente több is van, aki nem éli meg a keretszűkítéseket, mert adott egy franchise QB és egy olyan csere, aki sokat keres/ismeri a playbookot/ismert a tudása/stb és ez a csapat nem szeretne egyelőre egy rookieval nekivágni a szezonnak.

acsdav2
acsdav2
Reply to  RA7
3 years ago

Szerintem tökéletes helytálló a gondolatmeneted. BB 20 éve win now módban van. Ehhez ért, nem most próbálja ki milyen 2-3 év alatt felépíteni egy fiatalt.

ducksfan
ducksfan
3 years ago

Pats kapcsán egy magyarázatot kérnék: eddig én úgy tudtam, hogy BB a védelemhez ért és abba szól bele. Itt miért ő van kiemelve, hogy mihez kezd vele, ha JMD az OC és neki kell majd kitalálni erre valamit?

Jarred
Jarred
Reply to  ducksfan
3 years ago

Valóban inkább a védelmekhez ért, de a támadókról is sokat tud. Plusz ő a GM is, szóval az ő döntése volt, hogy Newton idejöjjön. Ez pedig azt jelenti, hogy van egy terve, hogy mit akar. Lehet, hogy előtte egyeztetett McDanielsszel, de mindenképp kell legyen egy elképzelése, különben nem hozta volna ide.

acsdav2
acsdav2
Reply to  ducksfan
3 years ago

Alapvetően a HC aki a védelem oldaláról jött, az inkább csak az irány vonalat adja meg, hogy milyen stílusú legyen a támadósor. Newton esetében ez annyit tesz, hogy vagy a lehető legracionálisabban szétfuttatják, hogy ebből az egy szezonból minél többet kihozzanak, vagy pedig ezt a szezont kísérleti évként beáldozzák, hogy lássák zseb irányítóként lehet-e rá számítani.

conspiracy theory
conspiracy theory
3 years ago

Newton megérkezett a Pecchez:))))))
comment image

15
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x