Connect with us

Hír

McManus a field goal rekordra hajt, a denveri szurkolók is örülnének neki

Bármikor, amikor Denverben kerül sor egy találkozóra, mindig el lehet mondani, hogy mivel a “mérföld magas csúcson” jóval ritkább a levegő, így könnyebb hosszú mezőnygólokat rúgni. És ugyan nem Broncos-játékos tartja a field goal rekordot, de Matt Prater 64 yardos bombája Denverben született meg. Ezt próbálja megdönteni Brandon McManus, a Vadlovak kickere.

“Erős lábam van és mindig is szerettem volna beleírni magam a történelemkönyvekbe. Tudom, hogy meg tudom csinálni, a csapattársaim is tudják. Az edzőtáborban rendes védelemmel bevágtam már 73 yardról is.”

– mondta a Denver Postnak.

McManus tavaly nagyon közel volt ahhoz, hogy megdönthesse a rekordot, ugyanis Vic Fangio felküldte egy 65 yardos próbálkozásra, azonban végül meggondolta magát és lehívta a pályáról a speciális egységet. Aznap még a fent említett Matt Prater is írt McManusnak, hogy nem hiszi el, hogy nem engedték, hogy megpróbálja.

A Broncos-szurkolók is jól járnának egyébként egy rekorddöntéssel, ugyanis McManus megállapodott a Bud Lighttal, hogyha ez sikerül, akkor minden 21 év feletti denveri drukker kap egy ingyen sört.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!