Connect with us

Hír

Michael Bennett bejelentette visszavonulását

Volt arról szó tavasszal, hogy Michael Bennett játszani fog idén, most azonban kiderült, hogy erre nem fog sor kerülni, a védőfalember ugyanis Instagramján bejelentette visszavonulását. A miértet pedig a New Yorkerből tudtuk meg, Bennett ugyanis elmondta, hogy szeretné folytatni a faji egyenlőtlenség elleni harcát és több időt szeretne családjával tölteni, illetve szeretné újra megtalálni a célt, amiért élhet.

A New Yorker cikkéből az is kiderül, hogy Bennett már a koronavírusjárvány kezdete előtt eldöntötte ezt, a teste már túl sok megpróbáltatáson ment át, a nyughatatlan agya pedig elkezdett gondolkozni… Összehozott egy podcastet “Mouthpiece” néven a feleségével, Pelével – aki maga is nagy pártolója a szociális egyenlőségnek -, emellett elkezdte TV-sorozattá formálni a könyvét, ami a “Dolgok, amik kényelmetlen helyzetbe hozzák a fehér embereket” címet viseli.

Bennett draftolatlanként került a ligába 2009-ben, de a Seahawks korán kivágta, így három évet húzott le a Buccaneersnél, majd újra a Seahawkshoz került és ott lett Super Bowl-győztes. Onnan elcserélték előbb Philadelphiába, majd New Englandbe, majd Dallasba, ahol idén lejárt a szerződése. Háromszor szavazták be őt a Pro Bowlba karrierje során.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!