Connect with us

Hír

Michael Bennett bejelentette visszavonulását

Volt arról szó tavasszal, hogy Michael Bennett játszani fog idén, most azonban kiderült, hogy erre nem fog sor kerülni, a védőfalember ugyanis Instagramján bejelentette visszavonulását. A miértet pedig a New Yorkerből tudtuk meg, Bennett ugyanis elmondta, hogy szeretné folytatni a faji egyenlőtlenség elleni harcát és több időt szeretne családjával tölteni, illetve szeretné újra megtalálni a célt, amiért élhet.

A New Yorker cikkéből az is kiderül, hogy Bennett már a koronavírusjárvány kezdete előtt eldöntötte ezt, a teste már túl sok megpróbáltatáson ment át, a nyughatatlan agya pedig elkezdett gondolkozni… Összehozott egy podcastet “Mouthpiece” néven a feleségével, Pelével – aki maga is nagy pártolója a szociális egyenlőségnek -, emellett elkezdte TV-sorozattá formálni a könyvét, ami a “Dolgok, amik kényelmetlen helyzetbe hozzák a fehér embereket” címet viseli.

Bennett draftolatlanként került a ligába 2009-ben, de a Seahawks korán kivágta, így három évet húzott le a Buccaneersnél, majd újra a Seahawkshoz került és ott lett Super Bowl-győztes. Onnan elcserélték előbb Philadelphiába, majd New Englandbe, majd Dallasba, ahol idén lejárt a szerződése. Háromszor szavazták be őt a Pro Bowlba karrierje során.

6 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Lecc Go Pecc
Lecc Go Pecc
3 years ago

Egy igazi csótány. Akarom mondani egy igazi túlélő.

Beni
Beni
3 years ago

Az igen, ilyen egy rasszista könyvet. Ja ezt nem tiltják be, mert a fehérek ellen szól. Mehet is egyből a Netflix-re kiemelt sorozatként.

katonadani
Reply to  Beni
3 years ago

ahogy Emmanuel Acho videós sorozata (Kényelmetlen beszélgetések egy fekete férfival, amit ajánlok egyébként, mert szerintem nagyon érdekes), úgy ez sem a fehérek ellen szól, hanem azért készül, hogy felnyissa az emberek szemét

Jarred
Jarred
Reply to  Beni
3 years ago

Mondjuk nekem ez a cím pont az ellenkezőjét sugallja, hogy mi az ami már túlmegy a határon, vagy mi az, ami miatt fennállhat az egyenlőtlenség az ő részükről.

camillo 7777
3 years ago

Phillyben elég jól viselte magát. 🙂

Krisztian Fekete
Krisztian Fekete
3 years ago

Szerencsétlen… Persze, az is egyenlőség, ha bármilyen külső ismertető jegy alapján a másikat kényelmetlen helyzetbe hozom, ha nekem is az, de lehetne az is cél, hogy inkább egyformán jót akarok mindenki nek!

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x