Connect with us

Hír

Minimum 5 gyűrűt ígér Chris Jones

Ugyan itt a pandémia körüli felhajtás miatt az utóbbi hetekben elmaradtak az olyan, minden edzőtábor előtti nagy csendben elhangzó nyilatkozatok, hogy mi bizony 16-0-s szezont fogunk hozni és Super Bowlt fogunk nyerni, azonban most befutott egy jelentkező, nem is akármilyen ígérettel. A delikvens pedig Chris Jones, a Chiefs védőfalembere, aki nemrég írta alá megaszerződését.

“Ez még csak a kezdet. Úgy tervezzük, hogy lesz még egy felvonulásunk, meg még egy felvonulásunk, meg még egy felvonulásunk. Biztosra megyünk, hogy nem egy, nem kettő, nem három, nem négy, hanem legalább öt gyűrűt hozunk még Kansas Citybe. 50 évet kellett várni, de ennek most vége. Itt az ideje dinasztiát építeni!”

– mondta a KCSP 610 Sports Radiónak.

Nem semmi ígéret, és nem hogy egyszerű nem lesz tartani, szinte lehetetlennek is tűnik. No persze Patrick Mahomesszal a fedélzeten nem jelenthetjük ki semmiről, hogy lehetetlen, csak a tavalyi rájátszásban fordított a Chiefs háromszor 10+ pontos hátrányból és nyert ebből háromszor 10+ pontos előnnyel. Ráadásul az első három évben nem is foglal sokat az irányító a sapkából, így könnyen lehet köré csapatot építeni – ami nagyrészt már meg is van, nem véletlen nyert tavaly a Chiefs, a kezdők pedig 1-2 kivétellel meg is maradtak.

Jones egyébként elmondta azt is, hogy Mahomes üzent neki a saját szerződése után, hogy hagyott egy kis pénzt az asztalon, menjen és szerezze meg, egyezzen meg a csapattal. Jones ekkor tudta, hogy össze fog jönni a hosszabbítás.

A védőfalember arról is beszélt az ESPN-nek egyébként, hogy a 80 milliós dolláros szerződése nem fogja megváltoztatni a hozzáállását.

“Nekem semmi sem változott, még mindig a legjobb akarok lenni. Még mindig én akarom szerezni a legtöbb sacket és én akarok lenni az év legjobb védője. Mindig újabb magaslatokba hajszolom magam. Ez az egész arról szól, hogy Hall of Famer legyek, legyen egy arany zakóm.

Ha azt mondanák, hogy lehet $20 millióm vagy 20 sackem, bármikor az utóbbit választanám. Én így állok hozzá – sackeket akarok szerezni, gyűrűket akarok nyerni, és mindeközben jól akarok szórakozni. Szenvedélyesen imádom a sackeket.”

9 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
9 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Snagal
Snagal
3 years ago

“Ha azt mondanák, hogy lehet $20 millióm vagy 20 sackem, bármikor az utóbbit választanám”
a szerződésében lehetne erre egy ösztönzőt írni:
minden sack-ért levonnak 1 milliót, ha 0 sack-je van megkapja mind a 20-at, ha 20 sack akkor 20millió ugrik – hamar kiderülne melyik a fontosabb :D

d zoli
d zoli
Reply to  Snagal
3 years ago

Ennél jobb komment ma már nem lesz.

Tizenkettes
Tizenkettes
3 years ago

Jöhet a következő. :)

mp_00
mp_00
3 years ago

Mintha 2010ben hallottam volna már ezt a szöveget egy másik sportág másik sportolojatol…
https://youtu.be/EYe8B–jrbs

bjeela
bjeela
3 years ago

Százat, ezeret…

Fetyke
Fetyke
Reply to  bjeela
3 years ago

Nem kéne neki szólni MVP Trubról?

bjeela
bjeela
Reply to  Fetyke
3 years ago

Most vegyem el a lelkében naivan álmodozó gyermek balga hitét? Hát milyen ember lennék akkor? Legalább lelkesedik szegénykém…

Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
Reply to  Fetyke
3 years ago

Ezt az ellentmondást fel lehet oldani:
A Kansas elcseréli Mahomest Trubira és az utóbbi nyeri az 5 gyűrűt Jonesnak.

bjeela
bjeela
Reply to  Megawatt Szvetozár
3 years ago

Azér’ MVP Trub okos fijú és tuggya, hogy az nem lenne bölcs döntés, merthogy Csikágóban ugyebár vannak bizonyos kötelezeccségek, melyeknek a figyelmen kívül hagyása némi folytonossági hiányt jelent az életútban…

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x