Connect with us

Hír

Minimum 5 gyűrűt ígér Chris Jones

Ugyan itt a pandémia körüli felhajtás miatt az utóbbi hetekben elmaradtak az olyan, minden edzőtábor előtti nagy csendben elhangzó nyilatkozatok, hogy mi bizony 16-0-s szezont fogunk hozni és Super Bowlt fogunk nyerni, azonban most befutott egy jelentkező, nem is akármilyen ígérettel. A delikvens pedig Chris Jones, a Chiefs védőfalembere, aki nemrég írta alá megaszerződését.

“Ez még csak a kezdet. Úgy tervezzük, hogy lesz még egy felvonulásunk, meg még egy felvonulásunk, meg még egy felvonulásunk. Biztosra megyünk, hogy nem egy, nem kettő, nem három, nem négy, hanem legalább öt gyűrűt hozunk még Kansas Citybe. 50 évet kellett várni, de ennek most vége. Itt az ideje dinasztiát építeni!”

– mondta a KCSP 610 Sports Radiónak.

Nem semmi ígéret, és nem hogy egyszerű nem lesz tartani, szinte lehetetlennek is tűnik. No persze Patrick Mahomesszal a fedélzeten nem jelenthetjük ki semmiről, hogy lehetetlen, csak a tavalyi rájátszásban fordított a Chiefs háromszor 10+ pontos hátrányból és nyert ebből háromszor 10+ pontos előnnyel. Ráadásul az első három évben nem is foglal sokat az irányító a sapkából, így könnyen lehet köré csapatot építeni – ami nagyrészt már meg is van, nem véletlen nyert tavaly a Chiefs, a kezdők pedig 1-2 kivétellel meg is maradtak.

Jones egyébként elmondta azt is, hogy Mahomes üzent neki a saját szerződése után, hogy hagyott egy kis pénzt az asztalon, menjen és szerezze meg, egyezzen meg a csapattal. Jones ekkor tudta, hogy össze fog jönni a hosszabbítás.

A védőfalember arról is beszélt az ESPN-nek egyébként, hogy a 80 milliós dolláros szerződése nem fogja megváltoztatni a hozzáállását.

“Nekem semmi sem változott, még mindig a legjobb akarok lenni. Még mindig én akarom szerezni a legtöbb sacket és én akarok lenni az év legjobb védője. Mindig újabb magaslatokba hajszolom magam. Ez az egész arról szól, hogy Hall of Famer legyek, legyen egy arany zakóm.

Ha azt mondanák, hogy lehet $20 millióm vagy 20 sackem, bármikor az utóbbit választanám. Én így állok hozzá – sackeket akarok szerezni, gyűrűket akarok nyerni, és mindeközben jól akarok szórakozni. Szenvedélyesen imádom a sackeket.”

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!