Connect with us

Játékos Portré

Rob Gronkowski II – Az élet császára

A bohém lélek, aki a rengeteg sérülés ellenére minden idők legjobbjává vált a posztján. Soha nem hagyott ki egyetlen bulit sem, mégis volt esze ahhoz, hogy a futball utáni életére is gondoljon, ezért egy centet nem költött el a fizetéséből. Egyszerre járta meg a mennyet és a poklot, feladta a teste, de mégis visszatért. Egy kétrészes sorozatban mutatjuk be Rob Gronkowskit, az élet császárát (az elsőt ide kattintva olvashatjátok).

Karrierje első, kudarcokban és sérülésekben gazdag része után végre rámosolygott a szerencse. 2014-ben és 2015-ben egyaránt 15 meccsen lépett pályára az alapszakaszban, tette mindezt zseniális játékkal: mindkét szezonban 1100+ yard és 12, valamint 11 touchdown került a neve mellé. Ráadásul végre csapatszinten is volt oka az örömre.

Előbb a bunyó, majd az ünneplés

2014-ben ismét Super Bowlba jutott a New England. A meccs kiegyenlítetten zajlott, Gronkowski is hozzátette a magáét egy TD-vel, de a show-t ellopta Malcolm Butler, amikor 28-24-es vezetésnél elcsente Russell Wilson passzát a Patriots 1 yardosánál. Azonban mindkét csapat tudta, hogy másodpercek alatt könnyen fordulhat a kocka, ezért senki nem ünnepelt.

A Pats nehéz helyzetben volt, ennyire közel a saját end zone-jához fennállt a safety lehetősége. A felspanolt seattle-i védők azonban elkapkodták a dolgot, egy encroachment büntetésnek hála a Patriots kiszabadult a szorításból, a mérkőzés megnyerése már csak formalitás volt. A védők ezt már egyáltalán nem tudták kezelni, a végeredmény pedig egy hatalmas bunyó lett, amiből természetesen Gronk sem maradt ki.

A csetepatéban mindenki benne volt: voltak, akik egymásnak ugrottak, voltak, akik próbálták a másikat szétválasztani. Gronk is kapott egy hatalmas pofont az ellenféltől, de több sem kellett neki, egyből megindult ő is.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások