Connect with us

Hír

Shaq Barrett elfogadja a taget, csak nem azt, amit kapott

Shaq Barrett hamarosan elfogadja a franchise taget, jelentette be az ügynöke, Drew Rosenhaus. Ugyanakkor ezzel egy időben be is ad egy keresetet a Bucs ellen, mivel nem tetszik neki, hogy a csapat a defensive end tag helyett linebacker taget adott neki.

Ez az NFL egyik legérthetetlenebb csökevénye: a liga ahelyett, hogy hivatalosan létrehozná a pass rusher/edge pozíciót, továbbra is kitart a defensive end – linebacker megkülönböztetés mellett, így a papíron pass rusher OLB-k nem az értékesebb DE-, hanem az LB-taget kapják meg. Ez Barrett esetében azt jelenti, hogy 17,788 millió dollár helyett 15,828 milliót kereshetne.

Hasonló volt a helyzet Matt Judonnal idén, aki végül megegyezett a Ravensszel: a csapat megígérte, hogy egy kompromisszumos összeget, 16,8 millió dollárt fog fizetni neki. Mivel a Bucsnak csak 4,8 millió dollárnyi szabad helye van, így feltehetően nem szívesen fizetné ki a teljes összeget, de egy ilyen megoldás a tavaly 19,5 sacket gyűjtő Barrett esetében is elképzelhetőnek tűnik.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!