Connect with us

Podcast

Triple Coverage #235 – a 2017-es Franchise Draft értékelése

Három évvel ezelőtt belevágtunk egy nagyon izgalmas játékba, aminek a lényege az volt, hogy egy huszonkét fős csapatot kellett építeni úgy, hogy öt évre előre tervezünk és draftolós módszerrel választjuk ki az egyes játékosokat. Az elmúlt három esztendőben pedig rengeteg dolog történt, sok játékos eltűnt a szürke ködben, sokan pedig szupersztárrá nőtték ki magukat. Ezen téma köré szerveztük most ezt a podcastet, ahol hoztunk nektek csapatonként 2-2 bustot és boomot, hogy megnézzük, kikkel lőttünk mellé és kik miatt van még most is mosoly az arcunkon.

Az adásban sokat beszéltünk a csapatainkról és egyes választásainkról, ezért fontosnak tartottuk, hogy megmutassuk a teljes keretet, amit alább találtok. Kritikákat és véleményeket szívesen fogadunk ezúttal is, tehát nyugodtan cincáljátok szét a franchise-ainkat.

Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is eléritek az aktuális epizódot, illetve a Spotifyon is elérhetőek vagyunk! ERRE a linkre jobb klikk –> “link mentése másként” opcióra kattintva pedig le is tudjátok tölteni a teljes epizódot.

6 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
6 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Péter Török
Péter Török
2020-07-06 16:20

Sziasztok, van lehetőség ,hogy a többiek csapatát is közzétegyétek így PFF értékelésekkel körítve? Jó volt látni mindhármatok pickjeit, de ha van lehetőség a többiekét is megnézni így kiértékelve azt megköszönném :)

katonadani
Reply to  Péter Török
2020-07-06 16:45

megpróbáljuk összerakni holnapra :) egyébként szerdán jövünk az idei franchise draft játékunkkal, kicsit más köntösben

Péter Török
Péter Török
Reply to  katonadani
2020-07-06 19:43

Köszönöm szépen előre is :) és kíváncsian várom milyen újítással készültök:)

katonadani
Reply to  Péter Török
2020-07-07 08:31

íme :) comment image

Péter Török
Péter Török
Reply to  katonadani
2020-07-13 20:44

húúú, nagyon köszönöm,nem is figyeltem,úgyhogy bocsánat,hogy csak most köszönöm meg,de ezer hála érte:)

Danika
Danika
2020-07-07 08:31

Köszi az adást. Amit felvállalok:
Trevor Siamianben én 2017 elején franchise mentő QB-t láttam. (atyaég). A védelem képes bajnokságot nyerni, ha a támadófal képes elég ideig megvédeni akár a középszerű irányítot.

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x