Connect with us

Podcast

Triple Coverage #235 – a 2017-es Franchise Draft értékelése

Három évvel ezelőtt belevágtunk egy nagyon izgalmas játékba, aminek a lényege az volt, hogy egy huszonkét fős csapatot kellett építeni úgy, hogy öt évre előre tervezünk és draftolós módszerrel választjuk ki az egyes játékosokat. Az elmúlt három esztendőben pedig rengeteg dolog történt, sok játékos eltűnt a szürke ködben, sokan pedig szupersztárrá nőtték ki magukat. Ezen téma köré szerveztük most ezt a podcastet, ahol hoztunk nektek csapatonként 2-2 bustot és boomot, hogy megnézzük, kikkel lőttünk mellé és kik miatt van még most is mosoly az arcunkon.

Az adásban sokat beszéltünk a csapatainkról és egyes választásainkról, ezért fontosnak tartottuk, hogy megmutassuk a teljes keretet, amit alább találtok. Kritikákat és véleményeket szívesen fogadunk ezúttal is, tehát nyugodtan cincáljátok szét a franchise-ainkat.

Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is eléritek az aktuális epizódot, illetve a Spotifyon is elérhetőek vagyunk! ERRE a linkre jobb klikk –> “link mentése másként” opcióra kattintva pedig le is tudjátok tölteni a teljes epizódot.

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások