Connect with us

Minden ami NFL

Breakout Players – AFC North

A támadóknál két másodéves elkapó és két nullasnapes támadófalember, a védőknél két cornerback, egy linebacker és egy hivatalosan safety, gyakorlatban svájci bicska vár berobbanásra az AFC északi divíziójában. 

Pittsburgh Steelers

Diontae Johnson, WR

Amikor a Steelers WR-hez nyúl a drafton, az arannyá válik: Hines Ward, Plaxico Burress, Santonio Holmes, Mike Wallace, Emmanuel Sanders, Antonio Brown, JuJu Smith-Schuster… tavaly Diontae Johnson érkezett a Toledóról a harmadik körben és egyből el is könyveltük, hogy ő lehet a következő kiváló Steelers-elkapó. Már prospectként kis suliból érkezve is látszott, hogy nagy tehetsége van és óriási potenciál lakozik benne – ezt pedig tavaly a profik közt is elkezdhettük megcsodálni.

Tavaly a legtöbb elkapást (59), legtöbb TD-t (5) és második legtöbb yardot (680) szorgoskodta össze a csapatban a kiváló útvonalakat futó WR, a felé dobott elkapható labdák 91%-át megszelidítette, elkapás után pedig halálos volt, 18 szerelést rázott le magáról. Ráadásul második csapatos All-Pro lett punt returnerként is, miután 12,4 yardos átlagot produkált. Ezek már kiváló bemutatkozó számok, Johnson viszont szerintem még egy szinttel feljebb fog lépni és a legjobbak közé fog berobbanni, egyrészt mert ez még csak az újonc éve volt, másrészt mert Mason Rudolph és Duck Hodges helyett Ben Roethlisberger fog neki dobálni. Óriási dolgokat várok ettől a sráctól.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások