Connect with us

Podcast

Triple Coverage #237 – Kérdezz-felelek, Prescott és az új szerződést kapó játékosok

Kiváló témákat szolgáltattatok a havi kérdezz-felelek adásunkba, ahol kiderül, lesz-e szerintünk szezon, mit szólunk az NFL-jogok Aréna4-re való kerüléséhez, melyik Super Bowl kimenetelét változtatnánk meg, vagy hogy kiért fájna a szívünk, ha kiülné az idényt a koronavírus miatt. Ezen kívül pedig beszélgettünk a franchise tag helyett hosszabbítást kapó játékosokról, illetve Myles Garrettről és Dak Prescottról.

Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is eléritek az aktuális epizódot, illetve a Spotifyon is elérhetőek vagyunk! ERRE a linkre jobb klikk –> “link mentése másként” opcióra kattintva pedig le is tudjátok tölteni a teljes epizódot.

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Danika
Danika
3 years ago

Nem hittem volna, hogy így betalálok a kérdéssem 😃. Egyébként sajnálatos, hogy ezt is kvázi le kellett fújni. Viszont ez még egy ok arra, hogy ország világ olvassa ezeket a történeteket.

renningan
renningan
Reply to  Danika
3 years ago

Már látom is a címet: örüljön, lehetne ez ennél rosszabb is :D

molad1313
molad1313
Reply to  renningan
3 years ago

Egyébként hol lehet nektek ilyen kérdéseket feltenni pontosan?

katonadani
Reply to  molad1313
3 years ago

Felkerült patreonra, FB csoportba és ide az oldalra is a felhívás azt hiszem hétfőn, hogy szerda éjfélig várjuk a kérdéseiteket a megadott módon :)

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x