Connect with us

Hír

16 nap alatt 106-an kerültek COVID-IR-re, de már 75-en le is kerültek róla

A tegnapi napon mindössze egyetlen egy játékos került COVID-IR-re a ligában (Josh Smith, LB, Titans), és az utóbbi négy napban is összesen csak négyen kötöttek ki a listán, ami nagyon jó hír a ligának.

Ralph Vacchiano pedig arról számol be, hogy eddig a tesztelések kezdete óta, tehát 16 napja összesen 106-an kerültek fel a listára, azonban 75 játékost már aktiváltak is róla, ami azt is jelenti egyben, hogy jelenleg 31-en vannak még COVID-IR-en, és várhatóan a következő napokban tovább fog csökkenni ez a szám.

COVID-IR-re ugyebár azok a játékosok kerülnek, akik vagy pozitív tesztet produkáltak, vagy karanténban vannak, mert fertőzött személlyel léptek közeli kapcsolatba. A listának nincs maximális hossza, mindenki azonnal visszatérhet, amint az orvosok egészségesnek nyilvánították (és negatív teszteket produkálnak).

Mostanság a fals pozitív tesztek okoztak problémát Matt Stafford és John Ursua esetében is, így az NFL dolgozik azon, hogy helyben elvégezhető és megvizsgálható teszteket is tudjon biztosítani a csapatok számára – jelenleg minden tesztet elküldenek egy laborba és másnap kora reggel kapják meg az eredményeket.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x