Connect with us

Hír

Burrow: Ha ez tavaly történik, most lehet, hogy munka után kellene nézzek

Nagy veszélyben az idei egyetemi fociszezon, aminek a kapcsán többen is megszólaltak pro és kontra érvekkel. Természetesen az idény eltörlése / elhalasztása nagyon sok prospectnek katasztrofális lenne, hiszen nem tudnák megmutatni, mire is képesek valójában. Ha ez az egész pandémia tavaly történt volna, akkor az idei 1/1-es Joe Burrow élete is merőben máshogy nézne ki most.

A Bengals irányítója $36 millióért írt alá négy évre (+egy év opció) a draft első választottjaként, de nagyon máshogy is alakulhatott volna a karrierje, hiszen tavaly ilyenkor csak harmadik napos prospectnek gondolták a szakértők. Az irányító most azon gondokodott el, hogy vajon egyáltalán az NFL-ben lenne-e, ha az “ő idejében” történik meg ez a szerencsétlenség.

“Együttérzek az egyetemi sportolókkal. Remélem, hogy a döntéshozók meghallják a hangjukat. Ha ez egy évvel ezelőtt történik, akkor most lehet, hogy munka után kellene nézzek.”

– írta Burrow Twitteren.

A napokban minden bizonnyal eldől az egyetemi fociszezon sorsa, egyelőre még nem tudni biztosat. A Power5-ben jelenleg az a kép rajzolódott ki, hogy a Big Ten és a PAC-12 el szeretné törölni a szezont, az SEC, az ACC és a Big12 viszont játszani szeretne. Végleges döntések még nem születtek, kíváncsian várjuk, hogyan alakulnak a dolgok.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!