Connect with us

Hír

Tavalyi második körös cornerbackjét próbálgatja safety poszton a Patriots

A Patriots tavaly a második körben cornerbacknek draftolta Joejuan Williamst, aki viszont most a safetykkel gyakorol, velük jár meetingekre és az edzéseken is ilyen szerepet tölt be, írja Mike Giardi.

Egyesek már a draft idején is úgy gondoltak Williamsra, mint egy corner/safety hibridre, akit matchuptól függően lehet játszatni, a méretei (190 centi, 96 kiló) ugyanis megvannak ahhoz, hogy akár tight endekkel is felvegye a versenyt. Lehet belőle egy felturbózott méretű Patrick Chung is, aki ugyebár kiüli a szezont a koronavírusjárvány miatt, így meg kell találni a helyettesét.

Williams tavaly csak 77 védősnapen volt a pályán, illetve 82 snapet kapott a speciális egységben. Belichick egyébként szereti a hozzá hasonló, sokoldalú játékosokat a védelemben, és főleg a secondaryben, így a talán csalódást keltő újonc év után még van esélye kibontakozni Williamsnek.

A Patriots egyébként idén leigazolta Adrian Phillipset és a második körben draftolta Kyle Duggert, akik szintén a safety posztot hivatottak erősíteni. Érdekes lesz figyelni, kinek milyen és mekkora szerepet szán a mester idén.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!