Connect with us

Hír

Tavalyi második körös cornerbackjét próbálgatja safety poszton a Patriots

A Patriots tavaly a második körben cornerbacknek draftolta Joejuan Williamst, aki viszont most a safetykkel gyakorol, velük jár meetingekre és az edzéseken is ilyen szerepet tölt be, írja Mike Giardi.

Egyesek már a draft idején is úgy gondoltak Williamsra, mint egy corner/safety hibridre, akit matchuptól függően lehet játszatni, a méretei (190 centi, 96 kiló) ugyanis megvannak ahhoz, hogy akár tight endekkel is felvegye a versenyt. Lehet belőle egy felturbózott méretű Patrick Chung is, aki ugyebár kiüli a szezont a koronavírusjárvány miatt, így meg kell találni a helyettesét.

Williams tavaly csak 77 védősnapen volt a pályán, illetve 82 snapet kapott a speciális egységben. Belichick egyébként szereti a hozzá hasonló, sokoldalú játékosokat a védelemben, és főleg a secondaryben, így a talán csalódást keltő újonc év után még van esélye kibontakozni Williamsnek.

A Patriots egyébként idén leigazolta Adrian Phillipset és a második körben draftolta Kyle Duggert, akik szintén a safety posztot hivatottak erősíteni. Érdekes lesz figyelni, kinek milyen és mekkora szerepet szán a mester idén.

7 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
conspiracy theory
conspiracy theory
3 years ago

Nem lennék Brady helyében. Ez a harmadik olyan ügy az elmúlt két hétben, amiért büntetést kaphat.

Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
Reply to  conspiracy theory
3 years ago

BB most élheti ki magát igazán! Bármit elkövethet, Bradyt tiltják el miatta Tampában :)

conspiracy theory
conspiracy theory
Reply to  Megawatt Szvetozár
3 years ago

Ráadásul Tampában melegebb az éghajlat, szóval sokkal tovább tart leereszteni a labdákat. :)

Vicgeordie
Vicgeordie
3 years ago

Ti mondtátok múltkor, hogy a CB-k újonc éve ritkán parádés. Akkor miért csalódást keltő Williams első éve, aki egy brutál SEC-ben ugyan valóban nem kapott sok lehetőséget, de azzal azért egész jól élt (a PFF szerint pl a harmadik legjobb újonc CB volt coverage-ben)?

katonadani
Reply to  Vicgeordie
3 years ago

Nyilván relatív, mi a csalódást keltő. Nem igazán volt pályán, tehát pozitív éve biztos nem volt, lehet semlegesnek mondani.

Vicgeordie
Vicgeordie
Reply to  katonadani
3 years ago

Korrekt :)

BB szereti a redshirt évet alkalmazni, sztem Williams a klasszik példa (és a tavalyi harmadik körös RB Damien Harris, akitől szintén sokat várnak idén)

d zoli
d zoli
3 years ago

Williams, Bentley, Winovich. Lehetőséget azt fognak kapni a fiatalok. Hajrá!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x