Connect with us

Hír

A Texansnál remélik, hogy még a szezon kezdete előtt hosszabbítanak Watsonnal

Patrick Mahomes rekordszerződése után egyértelművé vált, hogy az évfolyamtársa, Deshaun Watson is rövid időn belül hosszabbítást fog kapni (ahogy történt az Jared Goff és Carson Wentz esetében is). A Texans pedig rajta is van az ügyön, állítja a Houston Chronicle.

A csapat átalakította a defensive end Angelo Blackson szerződését, korábban pedig a két guard, Zach Fulton és Senio Kelemete kontraktusához is hozzányúlt, ezáltal pedig közel 10 millió dollárt sikerült felszabadítani. Nem sok, de ahhoz éppen elég, hogy még a szezon előtt hosszabbíthasson a csapat Deshaun Watsonnal és a linebacker Zach Cunninghammel. A csapatnak jelenleg 21 millió dollárnyi cap space-e van az Over The Cap szerint.

Watson újonc szerződéséből még két év van hátra az 5. éves opciójának hála, összesen 20 millió dollárt kereshet ez idő alatt. Az új szerződésével évente ennek az összegnek akár a dupláját is haza vihetné, de a 35 millió dolláros fizetés a minimum – és Mahomes szerződéséből kiindulva megoldható, hogy idén mindössze 5-6 milliót foglaljon a sapkából.

Mahomes brutális kedvezményt adott, az első hat éve alapján a top 10-be is alig fért be

Ami Cunninghamet illeti: a főleg futás ellen kiváló védő szerződése utolsó szezonját tapossa, amellyel csupán 1,07 millió dollárral lesz gazdagabb a szezon végén. A korábbi második körös linebacker három év alatt mindössze két meccset hagyott ki, 7-8 millió dollár a minimum az ő esetében, de a 10 milliós átlag sem lenne meglepő.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!