Connect with us

Hír

A Texansnál remélik, hogy még a szezon kezdete előtt hosszabbítanak Watsonnal

Patrick Mahomes rekordszerződése után egyértelművé vált, hogy az évfolyamtársa, Deshaun Watson is rövid időn belül hosszabbítást fog kapni (ahogy történt az Jared Goff és Carson Wentz esetében is). A Texans pedig rajta is van az ügyön, állítja a Houston Chronicle.

A csapat átalakította a defensive end Angelo Blackson szerződését, korábban pedig a két guard, Zach Fulton és Senio Kelemete kontraktusához is hozzányúlt, ezáltal pedig közel 10 millió dollárt sikerült felszabadítani. Nem sok, de ahhoz éppen elég, hogy még a szezon előtt hosszabbíthasson a csapat Deshaun Watsonnal és a linebacker Zach Cunninghammel. A csapatnak jelenleg 21 millió dollárnyi cap space-e van az Over The Cap szerint.

Watson újonc szerződéséből még két év van hátra az 5. éves opciójának hála, összesen 20 millió dollárt kereshet ez idő alatt. Az új szerződésével évente ennek az összegnek akár a dupláját is haza vihetné, de a 35 millió dolláros fizetés a minimum – és Mahomes szerződéséből kiindulva megoldható, hogy idén mindössze 5-6 milliót foglaljon a sapkából.

Mahomes brutális kedvezményt adott, az első hat éve alapján a top 10-be is alig fért be

Ami Cunninghamet illeti: a főleg futás ellen kiváló védő szerződése utolsó szezonját tapossa, amellyel csupán 1,07 millió dollárral lesz gazdagabb a szezon végén. A korábbi második körös linebacker három év alatt mindössze két meccset hagyott ki, 7-8 millió dollár a minimum az ő esetében, de a 10 milliós átlag sem lenne meglepő.

13 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
13 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
camillo 7777
2020-08-16 08:02

Vajon BOBnak mekkora beleszólása van a szerződés strukturájába?

Fetyke
Fetyke
2020-08-16 09:34

Tudom most szembe megyek a trendekkel, de én nem sietném el a dolgot. Megvárnám azt, hogy mit tud Watson Hopkins nélkül. Számomra a tavalyi éve kérdőjeleket vetett föl egyébként is.
Nem mellékesen a 35 millió dolláros fizut minimumnak megjelölni kicsit túlzás. Maradjunk annyiban, hogy e körül lehet a maximuma reálisan nézve.

renningan
renningan
Reply to  Fetyke
2020-08-16 11:32

Ha Watson 35 millió alatt kapna, megalapítanám az O’Brien egyházat.

Fetyke
Fetyke
Reply to  renningan
2020-08-16 12:12

Hát arra nagyobb esélyt látok én is, hogy BoB elcseréli egy negyedik körért és egy punterért…
Egyébként Cousins hosszabbítását figyelembe véve 35-37 milliónál nem ér többet Watson…

Ádám Váradi
Ádám Váradi
Reply to  Fetyke
2020-08-16 12:33

Cousins +2 1.kör?

Fetyke
Fetyke
Reply to  Ádám Váradi
2020-08-16 15:36

Nagyon kevés irányító van, akire Kirk kapitányt elcserélném. :) Gyakorlatilag összvissz kettő. És Watson nálam nincs a két legjobb irányító között. :DDD

Krisztian Fekete
Krisztian Fekete
Reply to  Fetyke
2020-08-17 11:31

No, ez engem érdekel. Ki lenne az a kettő? :)

Fetyke
Fetyke
Reply to  Krisztian Fekete
2020-08-17 11:37

Természetesen Mahomes és Wilson. :)
Magyarázkodás! Ez nem azt jelenti, hogy Kirk kapitányt a 3. legjobb irányítónak gondolnám. ARod és Brees is jobb nála, viszont ők már öregek, rájuk csak akkor lenne értelme lecserélni Cousinst, ha egy all in évet tudnánk nyomni. Ez a mostani Vikings viszont attól messze van…

Krisztian Fekete
Krisztian Fekete
Reply to  Fetyke
2020-08-17 11:40

Köszönöm a választ!
Megértettem, és nem gondoltam, hogy ez bármiféle sorrendet jelölne.
És nem igényel semmi magyarázatot, plusz a többiekhez falat is kellene venni! :D
Amúgy Wilsont biztosra vettem volna. HA nagyon muszáj lenne, őt én is “befogadnám”! :D

Debreceni József
Debreceni József
Reply to  renningan
2020-08-16 14:14

Egy hívő már lenne abban a szektában😁
Viccet félretéve ideje volt, az utóbbi évek egyetlen normális és indokolt szerződése lenne. Tunsil pénzéből kiindulva azon se lepődnék meg ha közel lenne a 40-hez az átlag fizuja.

Debreceni József
Debreceni József
Reply to  Fetyke
2020-08-16 14:23

A tavalyi szezonban Watsonnak egyetlen gyengeséget róttak fel de azt nagyon: hogy állandóan a big play NUK-al opciót erőltette, nem olvasta végig az elkapókat. Hogy ez most edzői utasítás volt vagy ő döntött úgy hogy jöhet a Watson magic, passz, idén rá lesz kényszerülve hogy az opciókon végigmenjen hiszen lesz 3,5 kábé egyenértékű elkapója (Cook, Cobb, Stills és a pár meccset kibíró Fuller) , illetve többször nyúljon a checkdownhoz, erre ott lesz DJ. Megnézve a Lionsban Stafford fejlődését a Megatron-éra után egyáltalán nem baj hogy elcserélte NUK-ot BoB, az ellenérték az ami vérlázító.

Fetyke
Fetyke
Reply to  Debreceni József
2020-08-16 15:36

Ezért nézném meg az idei évét, és utána még mindig lehet vele hosszabbítani… Szerintem ez az év, amikor igazán eldől, hogy mennyire jó. Mert félre ne érts, Watson szerintem is jó irányító, de én még hiányolok belőle egy kis szikrát…

Debreceni József
Debreceni József
Reply to  Fetyke
2020-08-17 10:47

Watson nagyon hasonlít Russel Wilsonra, mármint stílusra. Wilson is ügyesen kezdett, de az ő játékába is benne voltak a völgyek az első 4-5 évében. Akkor lett igazán elit amikor sikerült a játékából kiküszöbölni az interception-öket. Remélem ezt Watson is megugorja, bár ha a Carroll-BoB vonalat nézem, hát, önerőből kell ezt megtennie😅

13
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x