Connect with us

Hír

Egészségesnek nyilvánította, aktiválta Alex Smith-t a Washington

Három hete jött a hír, hogy az orvosok, akik Alex Smith műtétjeit végezték, engedélyezték az irányítónak, hogy visszatérjen a focipályára és folytassa karrierjét. Ez persze még nem jelentette azt, hogy automatikusan vissza is tér majd az NFL-be, de mindenképp jó jelnek számított. Most viszont JP Finlay arról számol be, hogy Smith átment a Washington Football Team orvosi vizsgálatain is, engedélyezték számára a játékot, így hamarosan, akár már ma aktiválni fogják őt a PUP listáról, így csatlakozhat az edzőtáborban a társaihoz.

Így ünnepelte meg a hírt Alex Smith családja:

Smith közel két éve szenvedett brutális lábsérülést: eltört a sípcsontja és a szárkapocscsontja is, egy fertőzés következtében pedig reális esély volt az amputálásra, sőt, az élete is komoly veszélyben volt az irányítónak. Szinte biztosra vették, hogy soha többet nem fog pályára lépni az NFL-ben, ez azonban most mégis reális közelségbe került.

Ron Rivera egyébként nemrég azt nyilatkozta, hogy ha a 36 éves irányító átmegy az orvosi vizsgálatokon, akkor ő is a QB-verseny része lesz. Ebben eddig a másodéves, elsőkörös Dwayne Haskins számított favoritnak, a hosszútávú érdekek most is azt mondatják, hogy vele kellene nekivágni a szezonnak, így még vannak akadályok Smith újbóli pályára lépése előtt, de ez a mai egy nagyon fontos lépés volt ennek elérésében.

Alex Smith: Nagyon szerencsés vagyok, hogy itt lehetek, és hogy megvan még a lábam

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!