Connect with us

Hír

Ismét megsérült Derwin James

Derwin James tavaly kihagyta a szezon első 11 meccsét egy lábfejsérülés miatt, és most sem lehet ott az idény kezdetén a csapattal, sőt, hosszabb pihenő is várhat rá. A Chargers kiváló safetyje tegnap a jobb lábát fogva hagyta el az edzést, mint kiderült, a meniszkuszával van probléma. Ian Rapoport információi szerint két út áll a játékos előtt: ha kisebb a baj és csak kisebb beavatkozásra van szükség, akkor körülbelül négy hetet kell kihagynia, de ha komolyabb műtét kell, akkor több hónapot fog partvonal mellett tölteni.

James 2018-ban Pro Bowler és All-Pro volt, elképesztő újonc évet produkált, mindenhol ott volt a pályán, igazi svájci bicska volt a védelemben. A statisztikai lapján 105 tackle, 13 leütött passz, 3,5 sack és 3 interception szerepelt. A liga egyik legjobb safetyjeként emlegethettük, és most is így beszélhetnénk róla, ha pályára tudna lépni. A Chargerst viszont a jelek szerint tovább sújtja valamiféle átok, ami sorban követeli a komolyabb játékosok sérülését.

Ian Rapoport egyébként felvetette azt a lehetőséget is, hogy mivel a Chargers védőkoordinátora, Gus Bradley Seattle-ben edzette Earl Thomast, így akár Los Angelesben találhat magának csapatot a Ravenstől kivágott safety, habár neki nem pont ugyanaz a posztja, szerepköre, mint Jamesnek. A jelenlegi rosteren Desmond King veheti át talán a helyét bizonyos szituációkban, egyébként Nasir Adderley és Rayshawn Jenkins előtt nyílhat út a nagyobb játékidő felé, esetleg Alohi Gilman kaphat még szerepet.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!