Connect with us

Minden ami NFL

Az Évtized Játékai – Browns

A nyárra egy újfajta játékot találtunk ki, ami valószínűleg a szezonkezdetig ki fog tartani reményeink szerint. Ennek a játéknak pedig az lesz a lényege, hogy megpróbáljuk minden csapatnál megtalálni az elmúlt évtized legjobb játékát.

A játék úgy fog kinézni, hogy az elmúlt évtizedből minden csapathoz kerestem 7  playt. Ezeket a playeket az alapján választottam ki, hogy mennyire voltak emlékezetesek, mennyire befolyásolták egy adott csapat szezonját, és mennyire történtek fontos pillanatokban. Értelemszerűen a playoff meccseken történt playek valamilyen szinten előnyt élveznek, de nem csak onnan válogattam.

Ebből a 7 playből lehet szavazni kettőre, amiről úgy gondolod, hogy szerinted e kettő közül érdemelné meg valamelyik az évtized játéka címet (azért kettőre lehet szavazni, mert az egy kevés a három meg sok. Illetve így kicsit többet kell gondolkodni).

Ezen a héten az AFC North csapatai érkeznek, ma pedig a Browns kerül sorra.

Szavazni a Browns playeire vasárnap este 19.00-ig lehet, ekkor fogom lezárni a szavazást. Eredményhirdetés majd hétfőn lesz, mikor már a csoport többi tagjánál is eldőlt melyik play nyert. Természetesen nem csak az adott csapat szurkolója szavazhat, sőt az lenne a legjobb, ha mindenki más is szavazna hiszen nem csak egy szurkolótábor számára lehet emlékezetes egy-egy play. Ha pedig úgy érzed szeretnéd megindokolni, mire adtál szavazatot és miért, vagy hogy szerinted mi maradt ki, akkor nyugodtan megteheted kommentben. Valahol az is a célja ennek a játéknak, hogy beszéljünk arról, mik is történtek az elmúlt évtizedben.

#1 Hodges fake punt – 2010 week 7

A Browns 2010-ben összeszedett pár meglepetésgyőzelmet, többek között a címvédő Saintset is sikerült legyőzni. Ehhez a sikerhez pedig szükség volt pár trükkre. Például saját 20-ason fake puntot hívtak, ahol a punternek kellett megfutnia a first downt. Hodges pedig nem csak a first downt szerezte meg, de majdnem TD-t is összehozott.

View post on imgur.com

#2 Colt McCoy TD-futása – 2010 week 9

A Browns folytatta a meglepetéssorozatot, és a Patriotsot is megverte. Ezúttal azonban nem volt szükség semmi trükkre. Elég volt annyit mondani az irányítónak, hogy ha nem talál üres embert, akkor kezdjen el föl-alá futni, hátha sikerül úgy pontot szerezni. Nos, sikerült.

View post on imgur.com

#3 Travis Benjamin punt return TD – 2013 week 5

Jobb oldalra rúgják a labdát, de ott mindenhol ellenfél játékos jön szembe? Sebaj, fuss balra, hátha ott több esélyed van. Valami ilyesmire gondolhatott Benjamin is, és igaza lett.

View post on imgur.com

#4 Josh Gordon 95 yardos TD – 2013 week week 13

Gordon a liga legjobb elkapója… lehetett volna, ha nem tiltja el magát minden szezonban. Mindenesetre ha pályára lépett, akkor az egyik legjobbja volt, és ezt már a Browns színeiben is sokszor megmutatta. A Jaguars ellen például egy 95 yardos TD-vel.

View post on imgur.com

#5 Gary Barnidge TD passzt kap el… lábbal – 2015 week 5

Barnidge úgy gondolta kézzel elkapni egy passzt már nem menő, szóval inkább lábbal kapja el. Ja, és ha már úgyis a célterület közelében van, akkor már TD-t is szerez vele.

View post on imgur.com

#6 Mayfield kétpontos – 2018 week 3

Rengeteg Browns szurkoló lélegezhetett fel 2018. szeptember 20-a után, mert egy örökkévalóságnak tűnő idő után végre sikerült újra nyerni. Ebben a győzelemben pedig fontos szerepe volt Mayfieldnek, aki ugyan TD-passzt nem dobott, de egy tökéletesen megrajzolt kétpontost sikerült értékesítenie.

View post on imgur.com

#7 Nick Chubb 92 yardos TD – 2018 week 10

Chubb jelenleg az a játékosa a Brownsnak, akiből bármikor ki tud törni egy hatalmas játék. Többször is nagyon hosszú megiramodásokkal bizonyította ezt, de a legnagyobbat a Falcons ellen hozta össze, mikor 92 yardon keresztül rohant a célterületig.

View post on imgur.com

Szavazás:

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group