Connect with us

Játékos Portré

A dílerből lett MVP

Üveget tört egy nő arcába, többször kapták el marihuána birtoklásért, mint gyorshajtásért, mégis segített bezsebelni a Steelersnek a hatodik bajnoki címet. Drogügyletek, pohárper, agyatlan hozzászólások és egy olcsó trade – bemutatjuk Steelers és a Jets egykori csillagát, Santonio Holmest!

Pénz, drogok, fegyverek és az atlétika

Santonio Holmes 1984 márciusában született Dél-Floridában, ott is töltötte gyerekkorát, de nem volt épp egy leányálom. Édesanyja egyedül nevelte őt egy olyan környéken, ahol magas volt a bűnözés, pörgött a drogkereskedelem és annak fogyasztása is.

“A családtagjaim és barátaim közül sokan árultak illegális szereket, könnyű pénzszerzési mód volt. Bevallom, én is benne voltam. Sokszor jöttem el az iskolából, vagy sokszor be sem mentem, hogy a sarkon áruljam a szereket. Egy nap rájöttem, hogy én nem ezt akarom. Focizni akarok, tanulni akarok és legfőképp nem akarok börtönbe kerülni fiatalon. A legfurcsább az, hogy egyáltalán nem volt erre szükség. Volt pénzünk fedezni a mindennapjainkat, volt mindig mit ennünk, mégis belekeveredtem, mert mindenki csinálta, ez volt a normális.

Az is teljesen bevett szokás volt, hogy minden vasárnapi templom után elmentünk nyúlra vadászni a barátaimmal, nem volt benne semmi különös. Nagyon sok minden zajlott abban a kisvárosban a túlélésért”

– mesélte Holmes azon ritka alkalmak egyike során, amikor hajlandó volt a gyerekkoráról nyilatkozni.

A cikk folytatódik!Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz.Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!