Connect with us

Minden ami NFL

Az Évtized Játékai – Chargers

A nyárra egy újfajta játékot találtunk ki, ami valószínűleg a szezonkezdetig ki fog tartani reményeink szerint. Ennek a játéknak pedig az lesz a lényege, hogy megpróbáljuk minden csapatnál megtalálni az elmúlt évtized legjobb játékát.

A játék úgy fog kinézni, hogy az elmúlt évtizedből minden csapathoz kerestem 7  playt. Ezeket a playeket az alapján választottam ki, hogy mennyire voltak emlékezetesek, mennyire befolyásolták egy adott csapat szezonját, és mennyire történtek fontos pillanatokban. Értelemszerűen a playoff meccseken történt playek valamilyen szinten előnyt élveznek, de nem csak onnan válogattam.

Ebből a 7 playből lehet szavazni kettőre, amiről úgy gondolod, hogy szerinted e kettő közül érdemelné meg valamelyik az évtized játéka címet (azért kettőre lehet szavazni, mert az egy kevés a három meg sok. Illetve így kicsit többet kell gondolkodni).

Ezen a héten az AFC West csapatai érkeznek, ma pedig a Chargers kerül sorra.

Szavazni a Chargers playeire vasárnap este 19.00-ig lehet, ekkor fogom lezárni a szavazást. Eredményhirdetés majd hétfőn lesz, mikor már a csoport többi tagjánál is eldőlt melyik play nyert. Természetesen nem csak az adott csapat szurkolója szavazhat, sőt az lenne a legjobb, ha mindenki más is szavazna hiszen nem csak egy szurkolótábor számára lehet emlékezetes egy-egy play. Ha pedig úgy érzed szeretnéd megindokolni, mire adtál szavazatot és miért, vagy hogy szerinted mi maradt ki, akkor nyugodtan megteheted kommentben. Valahol az is a célja ennek a játéknak, hogy beszéljünk arról, mik is történtek az elmúlt évtizedben.

#1 Keenan Allen gátfutása – 2013 week 15

TD-t akarsz szerezni, de ahol megkapod a labdát, onnan nem tudsz befutni az end zone-ba? Semmi baj, fuss keresztül a pályán, hátha a másik oldalon jobb a helyzet. Pont szembe jön veled egy védő? Semmi gond, ugord át, a célterület már úgy sincs messze.

View post on imgur.com

#2 Antonio Gates egykezes TD-je – 2014 week 2

A friss bajnok Seahawkst nem volt egyszerű megverni, de a Chargers állta a sarat, és a Rivers-Gates páros darabokra szedte a Legion of Boomot. Gates egymaga 96 yardot és 3 TD-t ért el a liga legjobb secondaryje ellen, az utolsó TD-jét pedig sikerült emlékezetessé tennie, mikor két védő között egykézzel nyúlva a labda után csinálta meg az elkapást.

View post on imgur.com

#3 Jahleel Addae 90 yardos pick6 – 2016 week 17

Túl sok tétje nem volt a meccsnek Chargers részről, de ez nem jelentette azt, hogy ne próbálta volna megszívatni az egyik riválist. Addae könnyen leszedett egy rosszul megdobott passzt, és vissza is futott vele. Ez a pick6 azonban nem volt sima, keresztül kellett futnia a pályán, és több Chiefs játékost is ki kellett kerülnie. Hivatalosan „csak” 90 yardos volt ez a pick6, de a valóságban ennél jóval nagyobb távot tett meg.

View post on imgur.com

#4 Elvesztettük a labdát… de így lett jó! – 2017 week 17

Olykor előfordul, hogy a futód nem figyel, és elveszti a labdát. Ilyenkor jó, ha a közelben van Keenan Allen, aki időben reagál, és a felé pattanó labdát megszerezve befut a célterületre.

View post on imgur.com

#5 Egyenlíthetnénk… de az a gyengéknek való – 2018 week 15

A Chargersnek nagyon kellett a győzelem a Chiefs ellen, és ezért komoly kockázatot kellett vállalnia. A meccs utolsó pillanataiban 7 pontos hátrányban Rivers kiosztott egy TD-passzt, és egy extrával hosszabbításra lehetett volna menteni a meccset. Lynn azonban úgy döntött, nekimegy egy kétpontosnak. A Chiefst teljesen felkészületlenül érte ez a döntés, és Rivers minden nehézség nélkül oda tudta dobni a labdát a teljesen üresen maradt Mike Williamsnek.

View post on imgur.com

#6 Nwosu lezárja a meccset – 2018 wild card

A Ravens elleni playoff álomszerűen kezdődött a Chargers számára, a vége mégis szoros lett. A Chargers védelem három negyeden keresztül azt csinált Lamar Jacksonnal, amit akart, de az utolsó játékrészre fordulva a Ravens irányítója magára talált. Az utolsó percekben a győzelemért támadott a Ravens, és már úgy tűnt, sikerül megint elchargersködni egy meccset, amikor jött Uchenna Nwosu, aki kiütötte a labdát Lamar kezéből, és ezzel lezárta a mérkőzést.

View post on imgur.com

#7  Ekeler átfut a Colts védelmén – 2019 week 1

Austin Ekeler egy többdimenziós futó, akit passzoknál is nagyszerűen lehet használni. Hogy mennyire jól áll neki ez a szerep is, azt a Colts első kézből megtapasztalta, és gyakorlatilag képtelenek voltak megállítani őt. Az 55 yardos „elkapott” TD-nél szó szerint nem sikerült megállítani, pedig páran azért megpróbálták.

View post on imgur.com

Szavazás:

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!