Connect with us

Minden ami NFL

Az Évtized Játékai – Döntő

Eljött az ideje, hogy kiderüljön, mi volt az Évtized Játéka.

9 héttel ezelőtt kezdtük el az Évtized Játékai sorozatunkat, és ezalatt 224 játékot mutattunk be nektek az elmúlt 10 évből, csapatonként hetet-hetet. Eredetileg nem volt tervezve, hogy lesz belőle egy rájátszás is, de végül úgy tapasztaltuk, hogy Ti szeretnétek, és amennyire látni lehetett, örültetek is ennek. Most eljutottunk a játék végére, és az utolsó 6 játék közül kell eldönteni, melyik volt az Évtized Játéka.

Mivel itt már nem továbbjutásról van szó, hanem a végső győztesről, ezért most csak kettőre lehet szavazni. Három itt már sok lenne, az egy viszont kevés, és ott valószínűleg nagyobb hangsúlyt kapna a csapatszimpátia. Szóval két játékra lehet szavazni, de ha valakinek van egyértelmű nyertese (vagy a többi playhez lenne hozzáfűznivalója), akkor nyugodtan leírhatja kommentben, biztosan érdekes beszélgetések születnének belőle.

Szavazni szokásosan két napig lehet, tehát péntek 19.00-kor fogom lezárni a szavazást. Eredményhirdetés közvetlenül utána lesz, miután a szerkesztők is leírták a véleményüket a játékokkal/végeredménnyel kapcsolatban.

Akkor hát nincs más hátra, mint még egyszer utoljára szavazni az Évtized Játékára.

Miami Dolphins – Miami Miracle

View post on imgur.com

New England Patriots – Edelman Super Bowl elkapás

View post on imgur.com

Pittsburgh Steelers – Polamalu sack QB sneak közben

View post on imgur.com

Philadelphia Eagles – Philly Special

View post on imgur.com

Seattle Seahawks – Beastquake

View post on imgur.com

New York Giants – Beckham egykezes TD

View post on imgur.com

Szavazás:

 

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások