Connect with us

Minden ami NFL

Utolsóból első rangsor – 2020

2002 óta mindössze kétszer (2014 és 2019) fordult elő olyan, hogy egyetlen csoportutolsóból sem lett csoportelső, így jó eséllyel idén is látunk 180 fokos fordulatot – pláne, hogy két nagyon erős jelölt is van. Ki lesz a következő tagja az utolsóból első klubnak?

8. Cincinnati Bengals

2019-es mérleg: 2-14
PO-csapat a csoportból: 1

A Bengals volt a tavalyi szezon egyik legnagyobb negatív meglepetése, ugyanis sikerült alulmúlni az 1000 fokon az újjáépülésen pörgő Miami Dolphinst is. A szenvedésnek azonban meglett az eredménye Joe Burrow, minden idők legjobb egyetemi szezonját produkáló irányítójának személyében. Az előrelépés jó eséllyel meg fog történni, de a Bengals gyakorlatilag történelmet írna azzal, hogy megnyerné a csoportját.

1/1-es irányító az elmúlt 30 évben nem nyerte meg a csoportot újoncként (de jó eséllyel korábban sem), és rájátszásba is csak egyszer jutott: 2012-ben az Andrew Luck vezette Colts 11-5-ös mérleggel wild cardos volt. Tovább rontja a Bengals esélyeit, hogy a 11. legnehezebb idén a sorsolása, míg a Ravens a liga egyik legjobb csapata, de a Browns és a Steelers kerete is bőven jobb. Sokkal közelebb lesz a csapat az 1/1-hez, mint a csoportgyőzelemhez.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások