Connect with us

Minden ami NFL

Az Évtized Játékai – Ravens

A nyárra egy újfajta játékot találtunk ki, ami valószínűleg a szezonkezdetig ki fog tartani reményeink szerint. Ennek a játéknak pedig az lesz a lényege, hogy megpróbáljuk minden csapatnál megtalálni az elmúlt évtized legjobb játékát.

A játék úgy fog kinézni, hogy az elmúlt évtizedből minden csapathoz kerestem 7  playt. Ezeket a playeket az alapján választottam ki, hogy mennyire voltak emlékezetesek, mennyire befolyásolták egy adott csapat szezonját, és mennyire történtek fontos pillanatokban. Értelemszerűen a playoff meccseken történt playek valamilyen szinten előnyt élveznek, de nem csak onnan válogattam.

Ebből a 7 playből lehet szavazni kettőre, amiről úgy gondolod, hogy szerinted e kettő közül érdemelné meg valamelyik az évtized játéka címet (azért kettőre lehet szavazni, mert az egy kevés a három meg sok. Illetve így kicsit többet kell gondolkodni).

Ezen a héten az AFC North csapatai érkeznek, ma pedig a Ravens kerül sorra.

Szavazni a Ravens playeire hétfő este 19.00-ig lehet, ekkor fogom lezárni a szavazást. Eredményhirdetés közvetlenül utána lesz a csoport többi tagjával együtt. Természetesen nem csak az adott csapat szurkolója szavazhat, sőt az lenne a legjobb, ha mindenki más is szavazna hiszen nem csak egy szurkolótábor számára lehet emlékezetes egy-egy play. Ha pedig úgy érzed szeretnéd megindokolni, mire adtál szavazatot és miért, vagy hogy szerinted mi maradt ki, akkor nyugodtan megteheted kommentben. Valahol az is a célja ennek a játéknak, hogy beszéljünk arról, mik is történtek az elmúlt évtizedben.

#1 Flacco GW passz Torrey Smithnek – 2011 week 9

A Harbaugh-Flacco páros eddig a pontig már sok mindent elért, de a Steelerst még nem tudta kétszer megverni. Ez 2011-ben megváltozott. Miután a nyitómeccsen lenullázták a nagy rivális, a 9. héten is sikerült nyerni. Igaz utóbbi nem sokon múlott, az utolsó pillanatokban még a Steelers vezetett, de Flacco ezúttal előlépett, és megdobta a győzelmet érő passzt.

View post on imgur.com

#2 Flacco feldobja a labdát… és TD lesz– 2012 Divisional Round

A Broncos ellen a Ravensnek nem sok esélyt adtak, és az utolsó pillanatban úgy nézett ki, nem is fog sikerülni a meglepetés. Ekkor azonban Flacco feldobta a labdát, és végül Jacoby Jones befutott a célterületre, amivel hosszabbításra mentette a meccset, és a végén a Ravens nyert.

View post on imgur.com

#3 Jacoby Jones TD – 2012 Super Bowl

Jones a Super Bowlon is kulcsszereplő volt, egy visszahordott és egy elkapott TD-t tett a közösbe. Ide az utóbbi került beválasztásra, ugyanis nemcsak egy sima TD-t szerzett egy nagy Flacco passzból, de ezt úgy tette, hogy az elkapás pillanatában a földre került, és onnan gyorsan felpattanva a 49ers védőket hintába ültetve futott be a célterületre.

View post on imgur.com

#4 Steve Smith stiff armolja Adam Jonest – 2014 week 1

A Ravens hatalmasat nyert azzal, hogy megszerezte magának Steve Smitht. Az elkapó új lendületre kapott Baltimore-ban, és már a legelső meccsen megmutatta, még közel sem öregedett ki ebből a sportból. Simán elkapta Flacco passzát, majd egy laza mozdulattal a földre küldte Adam Jonest, és TD-t szerzett.

View post on imgur.com

#5 Terrell Suggs INT-et szerez… lábbal. – 2014 Wild Card

Nemcsak Clevelandben menő lábbal elkapni a labdát. Suggs is bemutatta, hogyan lehet ezt csinálni. Igaz TD-t nem ért, de olyan jó helyen adta át a labdát a támadóknak, hogy később jött belőle egy pontszerzés.

View post on imgur.com

#6 Kick6 – 2015 week 12

Az ellenfél eljut a biztos mezőnygól távolságig, az órán sem marad több három másodpercnél, miben reménykedhetsz ilyenkor? Természetesen abban, hogy blokkolod a mezőnygólt, és azzal a lendülettel vissza is viszed, amivel megnyered a meccset. Hiába, Harbaugh ért a speciális egységekhez.

View post on imgur.com

#7 C.J. Mosley megnyeri a meccset… és a csoportot – 2018 week 17

Az utolsó meccs a szezonban. Ha nyersz, playoff. Ha kikapsz, kezdheted az offseasont. Az ellenfél magabiztosan halad előre, és egy mezőnygól is elég a győzelemhez. Valahogy muszáj megállítani őket. Sokféleképpen meg lehet ezt csinálni, de egy INT jönne a legjobban. És bizony jött is.

View post on imgur.com

Szavazás:

5 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Snagal
Snagal
3 years ago

A híres Rice 4&29 -es first down-t hiányolom a lehetőségek közül.
A győzelem múlt rajta, és később a SB is (többek között) ennek a W-nek is köszönhető. (elég szoros volt a rájátszásba jutás)
Ennek hiányában a két JJ play-re szavaztam.

Gergely Nagy
Gergely Nagy
3 years ago

Én a Lamar Jacksonos játékra szavaztam elképesztő milyen jól fut ez a srác

camillo 7777
Reply to  Gergely Nagy
3 years ago

Senkinek se kell egy LJ ,ha van egy JF-ed. 😂😂😂

pritek
pritek
3 years ago

Én az önsafety-t hiányolom kicsit.

camillo 7777
Reply to  pritek
3 years ago

Hát igen, az hatalmas trükk volt. Akkor nekem, meg se fordult az a lehetőség a fejembe. 😃

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x