Connect with us

Minden ami NFL

Az NFL legalulértékeltebb támadói

A túlértékelt támadók után nézzük azokat a játékosokat, akik indokolatlanul kevés figyelmet vagy sok kritikát kapnak. Hat játékos, aki ennél sokkal többet érdemel.

Graham Glasgow, G, Denver Broncos

Glasgow volt a Lions támadófalának legjobbja. Szezonról szezonra fejlődött, center és guard poszton is tud játszani, valamint csak 28 éves lesz a nyáron, a legjobb évei még előtte állnak. Túlzás lenne azt állítani, hogy a legjobb a posztján, de egy olyan játékosról van szó, aki négy év alatt csak két meccset hagyott ki,  és az elmúlt két évben csak 1 sacket és 46 nyomást engedett.

Ehhez képest még véletlenül sem említették egy polcon Joe Thuney-val vagy Brandon Scherffel, ráadásul a piacon sem úgy fogott a toll, ahogy arra számítani lehetett. Előbbi két játékos franchise taget kapott, amivel 14,7 millió dollárt kereshetnek, ehhez képest Glasgow csak 11,5 millióért írt alá – annyit kapott, mint Andrus Peat a Saintstől, miközben az elmúlt év alapján (Glasgow tavaly guardot játszott, előtte centert):

  • Glasgow (559 snap) – 0 sack, 25 engedett nyomás, 3 sárga zászló
  • Peat (388 snap) – 3 sack, 20 nyomás, 3 zászló.

Persze mondhatjuk, hogy Peat túl lett fizetve és ez teljesen jogos, de az elmúlt évek egyik legnagyobb bustja, Ereck Flowers is 10 milliót kapott. Egy olyan piacon, amikor középszerű játékosok 10+ milliót kapnak, egy Glasgow szintűt illene megbecsülni (ez egyrészt kritika az ügynökének, illetve a Lionsnek, ami nem használt franchise taget).

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!