Connect with us

Minden ami NFL

Az NFL legalulértékeltebb védői

A sorozat utolsó reszeként gorcső alá veszünk pár olyan védőjátékost, aki teljesítményével nagyobb elismerést érdemelne, mint amit valójában kap.

Justin Houston, Edge, Indianapolis Colts

Miután a 2010-es évek elején, középen karrierje csúcsévei elmúltak, Houston megítélése is visszaesett. Ma már kevesen emlékeznek rá, de Houston mindössze fél sackre volt attól 2014-ben, hogy beállítsa Michael Strahan 2001 óta a mai napig élő 22,5 sackes rekordját. Azonban ez után jött két nehéz év elsősorban sérülések miatt. 2015 végére összeszedett egy ACL-szakadást is, ami 2016-ban is csak év végére engedte, hogy pályára kerüljön. A legjobb korban lévő Justin top szezonjai így gyakorlatilag el is mentek.

Az elmúlt három évben pedig már csak egy “jó” játékot nyújt, amit hajlamosak vagyunk alulértékelni. Három idénye konstansan 50-60 közötti siettetést hoz kicsivel több, mint 10 sackkel. Ezek mellett ha coverage képességei már visszább is estek (bár sose volt sokszor oda küldve, tavaly már csak 20 ilyen snapje volt), futás ellen még mindig egy stabil pont a fal szélén. Talán a pont rosszkor jövő sérülések miatt is azonban furcsa, hogy csak egyszeres All-Pro választott és 2015 óta a Pro Bowlra se hívták el. Houston karrierjében biztosan több volt, de képességei és teljesítménye a nehéz időszak után mind a Chiefsnél, mind a Coltnál talán kissé alul vannak ertékelve.

A cikk folytatódik! Mindössze havi 3$ (+ÁFA) és több tucat extra cikket olvashatsz el, illetve korlátlan hozzáférést kapsz minden korábbi anyagunkhoz. Vagy légy a támogatónk további előnyökért! Ha már előfizető vagy, ne felejts el bejelentkezni (fent a menüben)!

Legfrissebb cikkeink

Facebook

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!