Connect with us

Hír

Családon belüli erőszak miatt letartóztatták Derrius Guice-t, a Washington azonnal kivágta

Derrius Guice, a Washington Football Team futója tegnap feladta magát, miután családon belüli erőszakkal vádolták. A csapata pedig azonnal – a letartóztatása után két órán belül – ki is vágta, írja a Washington Post. Guice-t több dologgal vádolják, fojtogatással, tettlegességgel és rongálással is.

A running backet 2018-ban a második körben választotta ki a washingtoni csapat, oda pedig azért csúszott a tehetséges játékos, mert kérdőjelek voltak a sérülései és az érettsége kapcsán. Nos, ezek az aggályok beigazolódtak, hiszen két év alatt csak öt meccsen tudott pályára lépni, most pedig letartóztatták.

A kivágása sem meglepő a körülmények fényében, hiszen Ron Rivera főedző azzal lett megbízva, hogy alakítsa át a kultúrát a csapatnál (elég sok mindennel kellett foglalkoznia a főedzőnek az elmúlt fél évben, ami nem konkrétan az edzősködéssel kapcsolatos). Ebbe pedig nem férnek bele a letartóztatások.

Guice kivágásával nagyobb szerep juthat az idén harmadik körben kiválasztott Antonio Gibsonnak. Mellette Adrian Peterson fog sok lehetőséget kapni és a rosteren van még Peyton Barber, JD McKissic, illetve Bryce Love.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
László
László
3 years ago

Eddig is olyan volt, mintha nem is lett volna a csapatban, szóval nem fogják megérezni a hiányát.

Viktor Gál
Viktor Gál
Reply to  László
3 years ago

Nyomot azért hagyott, mert csapott egy kis buzi-hisztit, homofobiával vádolva a fél ligát

Tibor Cseh
Tibor Cseh
Reply to  Viktor Gál
3 years ago

Miért?Csokiöntettel szereti a rudit?

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x