Connect with us

Hír

Családon belüli erőszak miatt letartóztatták Derrius Guice-t, a Washington azonnal kivágta

Derrius Guice, a Washington Football Team futója tegnap feladta magát, miután családon belüli erőszakkal vádolták. A csapata pedig azonnal – a letartóztatása után két órán belül – ki is vágta, írja a Washington Post. Guice-t több dologgal vádolják, fojtogatással, tettlegességgel és rongálással is.

A running backet 2018-ban a második körben választotta ki a washingtoni csapat, oda pedig azért csúszott a tehetséges játékos, mert kérdőjelek voltak a sérülései és az érettsége kapcsán. Nos, ezek az aggályok beigazolódtak, hiszen két év alatt csak öt meccsen tudott pályára lépni, most pedig letartóztatták.

A kivágása sem meglepő a körülmények fényében, hiszen Ron Rivera főedző azzal lett megbízva, hogy alakítsa át a kultúrát a csapatnál (elég sok mindennel kellett foglalkoznia a főedzőnek az elmúlt fél évben, ami nem konkrétan az edzősködéssel kapcsolatos). Ebbe pedig nem férnek bele a letartóztatások.

Guice kivágásával nagyobb szerep juthat az idén harmadik körben kiválasztott Antonio Gibsonnak. Mellette Adrian Peterson fog sok lehetőséget kapni és a rosteren van még Peyton Barber, JD McKissic, illetve Bryce Love.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!