Connect with us

Hír

Woods után Cooper Kupp is új szerződést szeretne

A Rams legjobb elkapói elégedetlenek a bérükkel: Robert Woods után Cooper Kupp is elmondta, hogy tudna örülni egy új szerződésnek, bár utóbbi jóval elegánsabban jelezte a szándékait – annak ellenére, hogy még semmilyen megkeresést nem kapott a csapat részéről.

“Nagyon izgatott vagyok amiatt, hogy újra a pályán lehetek és játszhatok. Csak erre szeretnék koncentrálni, így a szerződéssel kapcsolatos dolgokba sem folyok bele, mindent az ügynököm intéz. Természetesen hihetetlenül hálás vagyok azért, hogy itt lehetek ennél a nagyszerű szervezetnél. Nem akarok máshová menni, remélhetőleg még sokáig a csapat tagja lehetek”

– mondta Kupp egy videokonferencián.

A korábbi harmadik körös elkapó most lép az újonc szerződésének utolsó évébe. Idén összesen 2,133 millió dollárt kereshet, ami nevetségesen alacsony ahhoz képest, hogy három év alatt (mindössze 39 meccsen) 2596 yardot és 21 TD-t szerzett.

Tavaly Kupp 1161 yardot és 10 TD-t gyűjtött, mind a kettő a legtöbb volt a csapatban. Utána a már említett Robert Woods következett, aki szintén átlépte az 1000 yardos határt. Ketten együtt fele annyit foglalnak a fizetési sapkából idén (10,45 millió dollár), mint Brandin Cooks (21,8 millió dollár), az elmúlt évek egyik legnagyobb bust igazolása, aki már a csapatnál sincs – nem csoda, hogy emelést szeretnének.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!