Connect with us

Hír

Cserélt a Lions és a Patriots, Derrius Guice senkinek sem kellett

Aktivizálták magukat az NFL csapatai vasárnap esetére, így összegyűjtöttük a legfontosabb híreket.

A Patriots és a Lions cserélt egyet egymással, bár most kivételesen a New England szerzett játékost: a Detroit egy 2022-es kondíciós 7. körös pickért cserébe vált meg a corner Michael Jacksontól. A védő a Cowboys 5. körös pickje volt tavaly, de csak a gyakorlócsapatig vitte. A Lions szezon közben igazolta le, de csak egy meccsen lépet pályára – ha nem sikerül elcserélni, akkor kivágta volna Jacksont a csapat.


26 évesen isszavonult az Eagles linebackere, Jatavis Brown. A 2016-os ötödik körös LB a Chargersben játszott eddig, idén igazolta le az Eagles a nagyon gyenge, kvázi névtelen linebackersorba és lehetősége lett volna játékidő kiharcolására. Nem tudni, hogy a koronavírus miatt döntött-e a visszavonulás mellett. Ha jövőre visszatérne, akkor az Eagleshöz szólna a szerződése.


A Jaguars mélyítette a védőfalát: a gárda leigazolta Caraun Reidet, jelentette be a játékos ügynöke. A DT korábban megfordult a Cardinalsban, a Lionsben, a Cowboysban és a Chargersben is, soha nem volt jó játékos, de cserének elférhet. Az opt outoló Al Woodsot lesz majd hivatott pótolni.

Továbbá a csapat leigazolta a 10 éve a ligában lévő cornert, Tramaine Brockot, aki tavaly a Cardinalsban és a Titansben is megfordult. Ő a szintén opt outoló Rashaan Melvint helyettesítheti.


A Ravens minden bizonnyal leigazolja a veterán visszahordót, Kenjon Barnert, állítja Ian Rapoport. A papíron futó Barnernek az opt outoló De’Anthony Thomast kell majd pótolnia.


Senkinek nem kellett a waiverről a Washingtontól szombaton családi erőszak vádja miatt elküldött Derrius Guice, így a futó szabadügynökké vált.

Családon belüli erőszak miatt letartóztatták Derrius Guice-t, a Washington azonnal kivágta


A Packers és a Lions korábbi DT-je, Mike Daniels a Bengalsnál próbálkozik egy vizittel (via Ian Rapoport). A szebb napokat is megélt védő tavaly sérülések miatt csak kilenc meccsen játszott, 10 tackle-t és egy sacket jegyzett.


A Falcons leigazolta a safety JJ Wilcoxot – a lépésről a csapat számolt be. A védő már tavaly is a csapat játékosa volt, de egy elszakított ACL miatt nem lépett pályára. Keanu Neal és Ricardo Allen mögött harmadik számú lehet a poszton.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!