Connect with us

Hír

Melvin Ingramnek bejött a holdout, visszatért a pályára

Ahogy arról mi is beszámoltunk, Melvin Ingram egy “házon belüli holdouttal” próbált meg egy új szerződést kiharcolni a Chargerstől. Mike Garafolo infói szerint ez bejött neki, így visszatért a pályára.

A holdout úgy nézett ki, hogy a pass rusher ugyan megjelent az edzőtáborban, de nem ment ki az edzőpályára, csak a meetingeken, walkthrough-kon és egyéni edzésprogramokon vett részt. Ennek oka az volt, hogy idén lépett a szerződése utolsó évébe, és bár 14 millió dollárt keresne, ebből semmi nem garantált, tehát a csapat bármikor kivághatja.

Ingram kezében túl sok jó lap nem volt, a csapat akár meg is büntethette volna az akciójáért, de Anthony Lynnék hajlandóak voltak a kompromisszumra. A védő ugyan nem kapott fizetésemelést, de az idei fizetését teljesen egészében garantálta a csapat, így most már nyugodtan készülhet a szezonra, 14 millió dollárral már mindenképp gazdagabb lesz.

5 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
5 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
2020-08-22 12:23

Elképzelem ugyanezt a Patsben:
Ingram: Mester, kellene egy kis fizuemelés!
BB: Na húzzál edzeni, ameddig jó dolgod van!
Ingram: Ha már emelés nem is lesz, nem tudna legalább valamit garantálni?
BB: Dehogynem. Ha nem fogod be a szád és nem látlak a pályán 2 perc múlva, akkor garantálom, hogy holnaptól a kanadai ligában vagy helyettes vízhordó.
Ingram (úton a pálya felé): Értem ám a célzást!

Fetyke
Fetyke
Reply to  Megawatt Szvetozár
2020-08-22 16:36

:DDD

acsdav2
acsdav2
2020-08-22 22:10

Hát ennek az egész sztorinak semmi értelme. Aki 14M-t keresne azért az olyan kaliberű játékos, hogy nem áll fenn a veszélye annak, hogy bármikor is kivágnák. Ha ki akarták volna vágni, akkor meg tették volna az offseasonben, hogy legyen idő elkölteni a felszabaduló pénzt.

katonadani
Reply to  acsdav2
2020-08-23 08:07

Ingram tarthatott attól például, hogy szezon közben lefújják a meccseket, így nem kapta volna meg a teljes fizuját. Plusz a jövő évi sapkacsökkentés miatt még nagyon jól jöhetett volna az a plusz 14 millió a Chargersnek.

acsdav2
acsdav2
Reply to  katonadani
2020-08-23 19:14

Ez a félelem viszont jogos, bár bízok benne, hogy a szezon megtartása nem fog semmilyen akadályba ütközni. Így viszont egész jó fej volt a Chargers. :)

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x