Connect with us

Hír

Demar Dotsonnal erősítené a támadófalát a Broncos

Miután Ja’Wuan James bejelentette, hogy a pandémia miatt kiüli a szezont, hirtelen meglehetősen vékony lett a Denver Broncos támadófala. Ennek kiküszöbölésére érkezhet Demar Dotson, már amennyiben átmegy a fizikai felmérőkön és negatív COVID-tesztet produkál, állítja Troy Renck, a csapat egyik insidere.

Dotson 2009-ben draftolatlan volt, ennek ellenére egészen a 2019-es szezon végéig erősítette a Tampa Bayt, 11 éves karrierje során pedig 26,7 millió dollárt keresett. Soha nem volt elit, de mindig képes volt egy átlag feletti, helyenként kifejezetten jó játékra.

A tavalyi szezonja önmagához képest gyengébbre sikerült, 34 nyomást és öt sacket engedett 1045 snapen, de az ezt megelőző két szezonban 1715 játék során csak négy sackje és 39 engedett nyomása volt. Bőven lehet esélye a kezdőre, de minimum egy prémium cserét szerezhet vele a Broncos.

1 Comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
1 Comment
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Danika
Danika
3 years ago

Tavaly Bolles a baloldalon 10 sacket engedett (főleg Flacco kapta), James már tavaly se volt és cseréje valamint a csere cseréje játszott jobb oldalon, szóval mindenképp upgrade lehet az emberből.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x