Connect with us

Hír

Visszatérhet a Seahawks balhés cornere

Quinton Dunbar ellen fegyveres rablás miatt indult eljárás, de végül bizonyíték hiányában nem emeltek ellene vádat, így nemcsak egy többéves börtönbüntetést úszott meg, de még az NFL is zöld utat adott neki – Tom Pelissero információi szerint a corner lekerült Commissioner Exempt listájáról és csatlakozhat az Seahawkshoz.

Deandre Baker 10 évet is kaphat, Quinton Dunbar megúszta

A 28 éves corner márciusban lett a Seahawks játékosa, miután a csapat egy 5. körös picket adott érte a Washingtonnak. A pályán bőven átlag feletti teljesítményre képes, Seattle-ben áldhatják az ügyvédje nevét – bár pár meccses eltiltást még így is kaphat, ha az NFL nincs elnéző kedvében.

Dunbar szerződése még egy évre szól, 3,4 millió dollárt kereshet. Tavaly 613 snapen volt a pályán, az ellenfél irányítóinak mindössze 56,9-es passer ratinget engedélyezett. Amennyiben nem meszeli el a liga és tartja ezt a szintet, jövőre 8-10 millióért írhat alá.

12 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
12 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
molad1313
molad1313
3 years ago

Dunbarral, Adamsel, Diggsel, Griffinnel azért újra ütős lehet majd a hawks secondary 🙏

Fetyke
Fetyke
Reply to  molad1313
3 years ago

Valóban.

snookerista
snookerista
Reply to  Fetyke
3 years ago

De az O line továbbra is kb egy windows tüzfal szintjén van . Wilsonnak idén is lesz elég menekülni valója

László
László
Reply to  snookerista
3 years ago

Ha jó lenne a fal az egy teljesen új szituáció lenne, mert ilyenre még nem volt példa Wilson karrierje során, az is lehet hogy rossz hatással lenne a játékára. Ezt nem merik megkockáztatni. :)

Danika
Danika
Reply to  László
3 years ago

Volt jó fala. Akkor superbowlt nyertek.

ThySoul
ThySoul
Reply to  snookerista
3 years ago

Szerintem már úgy vannak az egésszel, hogy minek fal ha Wilson így is megoldja?

molad1313
molad1313
Reply to  snookerista
3 years ago

Atalakult a támadófal, várjuk már meg amíg pályára lépnek

katonadani
Reply to  molad1313
3 years ago

ezt az érvet leírtad már párszor, de sosem értettem :D
minden egyes játékosát láttuk már a Seahawks támadófalának játszani, pályára léptek már, és nagyrészt gyengék voltak. Az újonc Damien Lewisra mondhatjuk esetleg h nem láttuk, de az egyetemen azért őt is (és belőle lehet is egy korrekt/jó játékos). Attól még hogy együtt nem játszottak, pályára léptek már, láttuk őket játszani, nagyrészt tudjuk, mikre képesek. És azt sem mondhatjuk, hogy csoda OL edzők dolgoznak Seattle-ben, akik majd a régen rosszul játszókból kihozzák a jót. Az összeszokatlanság ráadásul extra problémát fog idén nyújtani (amúgy is nehézséget okoz, hát még a pandémia közepette).

molad1313
molad1313
Reply to  katonadani
3 years ago

Szerintem az hogy Ifedi nincs, már óriási erősítés. Shell se egy nagy játékos de ifedinel ezerszer jobb, a masik oldalon Brown klasszis, Lewis ahogy mondtad is korrekt játékosnak ígérkezik. Iupati simán hoz egy átlag szintet szerintem, ahogy majd Finney is. Plusz én bízok abban hogy Haynes beepul esetleg :D tényleg csak egy átlag szint kell és akkor Wilson megoldja.
Persze nyilván bizakodás is ez a reszemrol, de ki ne szeretné hogy a csapata fejlődjön ott ahol épp a legrosszabb? 😄

katonadani
Reply to  molad1313
3 years ago

bízni persze lehet, nincs azzal semmi gond, csak ezt az érvet overall nem szeretem, mert bármire rá lehet húzni és akkor semmit sem mondhatnánk előre, csak utólag :D

molad1313
molad1313
Reply to  katonadani
3 years ago

Ez igaz :D Viszont erre a hírre visszaterve a secondary is nagyon lyukas volt tavaly. Ha ez javul, már előrébb járunk mint az előző szezonban, és egy konf. elődöntő akkor is osszejott. Az O lineal kapcsolatban meg tényleg az az ervem hogy ifedivel egyel kevesebb ember volt a pályán.. Akár egy zsák krumplit is oda lehetett volna állítani a helyére.

d zoli
d zoli
Reply to  molad1313
3 years ago

Dunbarral, Gordonnal és AB-vel meg ultizni is lehetne. Passz piros – fasz alakú gumicukor. 40-100 az mondjuk egy spangli. Ulti-egy pisztolygolyó. 20-100ulti durchmars egy Rolex.

12
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x