Connect with us

Hír

Kalen Ballage mégsem lesz a Jets játékosa

Tovább folytatódik Kalen Ballage kálváriája. Első vele kapcsolatos hírünkben azt írtuk, hogy a Dolphins kivágja a csalódást keltő futót, ám ez nem történt meg, mert a Jets gyorsan jelezte, hogy egy kondíciós hetedik körös pickért cserébe elvinné. Ez részben meg is történt, csakhogy a futó megbukott a Jets fizikai felmérőin (via Ian Rapoport), így kénytelen visszatérni a Dolphinshoz, ami ennek örömére vélhetően ki is vágja.

A running backet a 2018-as draft negyedik körében húzta a Miami, de az ígéretes prospect rendkívül csalódást keltő két szezont produkált. Újoncként 12 meccsen 45 labdaérintésből 247 yardot és egy TD-t szerzett, tavaly 12 meccsen (ebből hatszor volt kezdő) 88 labdaérintésből 198 yardot és három TD-t ért el. Hihetetlenül rossz 1,8 yardos futásonkénti átlagot tudott felmutatni.

Az ESPN információ szerint egyébként Adam Gase ismét megpróbálja majd leigazolni korábbi játékosát, ha a Dolphins hivatalosan is elküldi, illetve összekapja magát annyira, hogy átmenjen a fizikai teszteken.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!