Connect with us

Hír

Jól működnek az NFL protokolljai, már csak 17-en vannak COVID-IR-en

Az utóbbi napokban legfeljebb 1-1 játékos került fel a COVID-IR listára, ellenben folyamatosan kerülnek onnan le emberek. Tegnap csak a Miami Dolphins védőfalembere, Brandin Bryant került fel a listára és hat játékost aktiváltak ligaszerte. Ez azt jelenti, hogy jelen pillanatban mindössze 17 játékos van COVID-IR-en, ami jóval az 1%-os határ alatt van. Ez a legalacsonyabb szám egyébként a tesztelések megkezdésének első napja óta, ugyanis akkor hatan, a második napon viszont már 24-en voltak a listán, írja Mike Garafolo.

Egyelőre tehát nagyon jól működnek a liga protokolljai, a csapatok pedig nagyon jól betartják az előírásokat, az edzőtáborokban kialakított részleges buborékok megtették a hatásukat. Ezáltal lehet bizakodni, hogy az alapszakasz megkezdéséig jó eséllyel rendben leszünk és a kontakt edzések során sem fognak megsokszorozódni a fertőzések (hiszen be sem viszik azokat a létesítményekbe). A nagy kérdés majd az alapszakasz kezdete után jön, amikor folyamatosan utazgatni fognak a csapatok és a játékosok, jóval több kontaktra lesz lehetőség a csapaton kívül.

A COVID-IR listára továbbra is azok a játékosok kerülnek, akik vagy elkapták a koronavírust, vagy karanténba kerültek, mert olyan személlyel álltak közeli kapcsolatban, aki megfertőződött.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!