Connect with us

Hír

Kirkpatrickkal helyettesíti Alfordot a Cardinals, kivágta Latimert a Washington

A Cardinals a héten az egész szezonra elvesztette Robert Alfordot, a csapat kezdő cornerbackjét, így valamilyen utánpótlásra volt szükség. A franchise egyből három CB-t is szerződtetett, BW Webbet, Ken Crawley-t és Dre Kirkpatrickot, írja Ian Rapoport.

Közülük a 2012-es elsőkörös Kirkpatrick a legnagyobb név, aki nyolc évet húzott le a Bengalsnál, ebből kettőt az újdonsült védőkoordinátora Vance Joseph kezei alatt, akivel most újra összeáll. A játékos korábban Josephet említette fejlődése egyik fő mozgatórugójaként. Kirkpatrick sosem volt egy igazán jó corner, leginkább az átlagos szintet hozta, karrierjében 84,2-es passer ratinget engedett az ellenfelek irányítóinak.


Mindeközben a Washington Football Team kivágta az elkapó Cody Latimert, aki a Commissioner’s Exempt Listen volt, miután májusban letartóztatták erőszakos cselekedet gyanújával és egy fegyver illegális elsütése miatt. Ez a lépés újabb bizonyítéka annak, hogy Ron Rivera teljesen meg akarja változtatni a kultúrát a csapatnál és nem enged semmilyen ballépést a játékosaitól.

Latimert 2014-ben draftolta a második körben a Broncos. Denverben négy évet húzott le, majd két szezonra a Giantshez szerződött, hat éve alatt 70 elkapást, 935 yardot és 6 TD-t tudott felmutatni. Tavalyi volt a legjobb éve statisztikailag, 24 elkapásból 300 yardot és 2 TD-t gyűjtött a sérülésekkel tizedelt Giants elkapósorban.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!