Connect with us

Hír

Theo Riddick a Raidersben, Super Bowl MVP-t igazolt a Browns

Rob Demovsky információi szerint a Las Vegas Raiders egy évre szerződtette Theo Riddicket, az elkapásairól híres futót, aki így csatlakozik a Josh Jacobs, Jalen Richard, Rod Smith, Devontae Booker és Lynn Bowden által alkotott backfieldre. Riddick a tavalyi évet teljesen kihagyta vállsérülés miatt, de az azt megelőző négy évben neki volt a legtöbb elkapása a futók közt, szám szerint 247.

Ez újabb rossz jel Josh Jacobs passzjátékba való bevonása kapcsán, a másodéves futó tavaly 20 elkapást jegyzett 166 yardért, pedig ez is erősségeinek számított prospectként. A jelek szerint nem várható nagyobb szerepe ilyen téren, hiszen Riddick szerződtetése mellett a Raiders hosszabbított Jalen Richarddal is a holtszezonban.


Mindeközben a Browns leigazolta Malcolm Smitht, a Super Bowl XLVIII MVP-jét. A linebacker-sorra rá is fért az erősítés és mélyítés, mert a másodéves Mack Wilson sérülésével a liga egyik legrosszabb egységének néz(ett) ki a clevelandi LB-sor.

Smith 2014-ben hagyta ott a Seahawkst, azóta a Raidersben, a 49ersben, a Jaguarsban és a Cowboysban játszott, tavaly az utóbbi kettőben kapott kis szerepet, de négy meccsen mindössze 5 tackle és egy kierőszakolt fumble került a neve mellé.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!