Connect with us

Hír

Robert Alford szezonja véget ért

Tegnap este beszámoltunk négy komolyabb sérülésről, most itt egy újabb rossz hír: a Cardinals cornere, Robert Alford mellizom-szakadás miatt kénytelen kihagyni az egész szezont, állítja Ian Rapoport.

Alford 2013-ban a Falcons második körös pickje volt. Átlagon felül teljesített, 2016-ban egy 4 éves, 38 millió dolláros szerződést kapott a csapattól, de a 2018-as szezon végén mégis menesztették. Ezután 3 évre 22,5 millió dollárért aláírt a Cardinalshoz, de egyetlen meccsen sem játszott egy lábtörés miatt, vagyis sorozatban második évét hagyja ki (mindezt 15 millió dollárért).

A helyén Chris Jones és Kevin Peterson szállhat be, közülük kerülhet ki Patrick Peterson párja, míg a slotban Byron Murphy láthatja el a feladatok. Egy másik opció szerint Murphy kimozoghat a szélre és akkor a slotba kell keresni embert, aki akár a szabadügynök Logan Ryan is lehetne – nagyon korai spekulációk megindultak ennek kapcsán, de még semmi komoly.


Szintén cornerbacksérülés: a Ravens IR-re tette a tavalyi negyedik körös választottját, Iman Marshallt, akinek a jobb térde sérült meg, így kénytelen kihagyni a szezont. A tavalyi év nagy részét is sérültlistán töltötte, novemberben aktiválták, de három meccsen csak négy védősnapet kapott (a speciális egységben pedig 43-at).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!