Connect with us

Hír

Kyler Murray: Nem lehetetlen, hogy három elkapónk is 1000+ yardot szerezzen

Arizonában minden tökéletes: a csapat sokat erősödött a piacon, jól sikerült a draft, a szakértők is sokat várnak a csapattól, papíron minden adott a jó szerepléshez. Hasonlóan vélekednek a játékosok is, különösen a másodéves irányító, Kyler Murray bizakodó, aki annyira odáig van az WR-sorától, hogy azt nyilatkozta, három elkapója 1000 yard fölé juthat (via PFT).

A Cardinals elkapósora az egyik legjobb a ligában: Larry Fitzgerald egy jövőbeli Hall of Famer legenda, aki még mindig képes magas szinten játszani, Christian Kirk nagyon tehetséges fiatal, DeAndre Hopkins pedig alsó hangon top 3-as a posztján. És micsoda véletlen, hogy legutóbb pont a Cardinalsnak jött össze a triplázás, ráadásul akkor Super Bowlba is jutott a csapat.

2008-ban Kurt Warner a korábbi MVP-formáját hozta, többek között 4 583 yardot passzolt. Ebből 1431-et kapott el Fitzgerald, rajta kívül pedig Anquan Boldin (1038) és Steve Breaston (1006) jutott még 1000 yard fölé.

Az iowai árufeltöltő, aki a müzlis Dan Marinónak hála Hall of Fame-ig vitte

Boldinnak ez volt a negyedik 1000+ yardos szezonja addigi karrierje során, végül pedig hétig jutott. Fitzgeraldnak ez volt a harmadik ilyen alkalom, ráadásul azóta sem sikerült egy szezonon belül több yardot gyűjtenie (jelenleg kilenc 1000+ yardos szezonnál tart). A trió leggyengébb tagja természetes Breaston volt, aki mindössze hat szezont töltött az NFL-ben, karrierje első és egyetlen 1000+ yardos idénye előtt pedig összesen nyolc elkapása volt 92 yardért. Ha vele sikerült a triplázás, akkor a mostani garnitúrával is összejöhet.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!