Connect with us

Hír

Visszavonult a Patriots újonc centere

A tegnap este nem csak a nagy szerződésekről szólt, hanem egy meglepő visszavonulásról is. A Patriots 7. körös újonca, Dustin Woodard ugyanis bejelentette, hogy köszöni szépen, neki ennyi elég volt, mostantól soha többet nem focizik. A csapat már reserve listára tette a támadófalembert (via PFT).

Azt egyelőre nem tudni, hogy miért döntött így a center/guard, de annyi biztos, hogy nem a pandémia miatt. Mindezt tette úgy, hogy a draftolása után még azt nyilatkozta: “Készen állok a munkára és megteszek mindent, amivel segíthetem a csapatot. Mindig is csapatjátékos voltam, és bárhol volt szükség rám, rendelkezésre álltam.”

Nem Woodard az egyetlen, aki azt hitte, New Englandben majd könnyű lesz az élet. Az elkapó Reggie Wayne egy évre 3 millióért írt alá a Patriotshoz 2015-ben, kapott is egy 450 ezer dolláros aláírási bónuszt, ennek ellenére egyetlen alapszakaszmeccsen sem lépett pályára – igaz, neki 14 évnyi játék után volt már sok a Patriots-way.

Reggie Wayne: Két hét alatt 450 ezret kerestem, hála Belichicknek

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
camillo 7777
3 years ago

Ha kiderül, írjátok meg. Kiváncsi vagyok.

László Varga
László Varga
3 years ago

Miért biztos, hogy nem a pandémiás miatt? Nyilatkozta valahol? Forrás?
A nyugdíjból bármikor visszatérhet, a játékjoga marad a Patsnál, trade is lehetséges Vele. Az opt-out-os nem térhet vissza.

László Varga
László Varga
Reply to  Vicgeordie
3 years ago

Ezek újságírói közlések/fülesek, Én a játékos nyilatkozatára vagyok kiváncsi.

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x