Connect with us

Hír

Logan Ryan már safetyt is játszana, csak igazolja le valaki

Logan Ryan úgy járt, mint Jadeveon Clowney – sok pénzt akart, amiből aztán semmi nem lett. Olyannyira nem, hogy Ian Rapoport infói szerint a védő ügynöke már szólt a csapatoknak, hogy ügyfele safetyként is el tudja magát képzelni, ha esetleg arra van igény.

Még az offseason korai szakaszában arról szóltak a hírek, hogy a Jets és a Dolphins is érdeklődik Ryan iránt, aki 10+ milliós szerződésben gondolkozott. Ez cornerként is kifejezetten sok volt az ő esetében, safetyként – amit eddig csak elvétve játszott – pedig egyenesen top fizetés lenne. Jelenleg nem valószínű, hogy a DB 4-5 millió dollárnál magasabb fizetést kapna bárkitől.

A korábbi harmadik körös játékosnak egyébként nem feltétlenül lenne rossz a safety-poszt. Coverage-ben meglehetősen hullámzó a teljesítménye, de szerelni mindig is jól tudott, futás ellen is voltak jobb periódusai és blitzelésben is korrekt. Tavaly már  kifejezetten sok időt töltött a boxban és a slotban, a szezont pedig 105 tackle-lel, 4,5 sackkel, négy INT-vel és 18 leütött passzal zárta.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!