Connect with us

Hír

Meg lehet oldani a holdoutot az új CBA alatt is, Melvin Ingram be is mutatja

Arról írtunk már többször is, hogy az új CBA bevezetésével szinte lehetetlenné vált a holdout, hiszen ilyen esetben a játékosok elvesztenék az adott évi jóváírt szezonjukat, illetve a csapatok kötelező érvényű, nagyobb összegű pénzbüntetéseket is kiszabnának minden edzőtábortól távol töltött nap után. Egy kiskapu azonban van: ha ott vagy az edzőtáborban, de nem vagy hajlandó részt venni az edzéseken, csak a meetingeken. Ez a “házon belüli holdout”, amit most a Chargers pass rushere, Melvin Ingram mutat be.

Daniel Popper ugyanis arról számol be, hogy Ingram elégedetlen a szerződésével, és ezért nem megy ki az edzőpályára a táborban. Anthony Lynn főedző elmondta, hogy a meetingeken, walkthrough-kon és egyéni edzésprogramokon ott van a pass rusher, de a “rendes” edzéseken nincs.

Ingram látta, hogy Joey Bosa a napokban írt alá egy rekordszerződést évi 27 millió dollárról, ennek ő nagyjából a felét, 14 millió dollárt vihet haza idén szerződése utolsó évében, amiből semmi sem garantált, így az alapszakasz kezdete előtt ki is vághatná őt a csapat. A pass rusher viszont hosszabb távra szeretne maradni Los Angelesben, ezt próbálja most elérnie ezzel a házon belüli holdouttal.

Ha a Chargers nagyon akarná, akkor megbüntethetné játékosát az edzés megtagadása és a szerződés megsértése miatt, de úgy tűnik, egyelőre együttműködnek Ingrammel, hogy egy kölcsönösen jó megoldást találjanak.

A Chargersnek egyébként elég sok szabadügynöke lesz jövőre jelen állás szerint: Ingram mellett Keenan Allen, Mike Pouncey, Desmond King, Denzel Perryman, Tyrod Taylor, Dan Feeney és Forrest Lamp szerződése is lejár, hogy csak az ismertebb neveket említsük.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!