Connect with us

Hír

Nézők előtt nyitja a szezont a Kansas City Chiefs!

Ugyan több csapat már bejelentette, hogy nem lesznek nézők a stadionjaikban (néhol a teljes szezonban, néhol egyelőre csak szeptemberben), mások próbálkoznak csökkentett létszámmal, de beengedni szurkolókat a hazai meccsekre. Így tesz a Kansas City Chiefs is, amely tegnap hivatalos oldalán jelentette be, hogy nagyjából a befogadóképesség 22 százaléka telhet majd meg az első három hazai találkozón – köztük a Texans elleni nyitómeccsen szeptember 10-én -, később pedig majd újragondolják a dolgokat az aktuális helyzet tekintetében. Ez a nagyjából 22 százalék egyébként 17 ezer szurkolót jelent.

A csapat természetesen óvintézkedésekkel készül. A kiszolgálószemélyzet egészségügyi vizsgálaton vesz részt érkezéskor, és védőfelszerelést kell viselniük a megfelelő higiénia érdekében. A szurkolóknak kötelező lesz a maszkviselet a stadionon belül, kivéve aktív evésnél vagy ivásnál. Emellett a távolságtartást is igyekeznek tartani, a nézőtéren kisebb csoportokban lehet majd helyet foglalni (az ilyen “podok” közt pedig több sor és oszlop kimarad), a forgalmasabb terekben pedig szintén betartatják majd a távolságtartást.

Kézfertőtlenítők lesznek kihelyezve mindenhol, emellett mindenféle táska behozatala tilos lesz, hogy ezzel is csökkentsék a kontaktot a biztonsági őrők és a nézők közt. A tailgating megengedett lesz a parkolóban a mérkőzések közt, de csak a saját autó mögötti részt használhatják a szurkolók a távolságtartás betartása végett, illetve csak a saját pododban ülőkkel együtt lehet tailgate-elni. Itt nem lesz kötelező, csak ajánlott a maszkviselet.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!