Connect with us

Hír

Patterson: Trubisky olyan, mintha egy teljesen új játékos lenne

Az egyik legfelkapottabb téma az edzőtáborban, hogy vajon Mitch Trubisky vagy Nick Foles lesz a Bears kezdő irányítója az első héten. Matt Nagy nem hajlandó semmit sem elárulni, azonban Cordarrelle Patterson bekapta az újságírók által dobott csalit és beszélt kicsit Trubiskyről.

“Igazából olyan, mintha egy teljesen új játékos lenne. Látom a szemeiben, minden nap ott lobog a tűz. Erre van szükségünk az irányítóinkból. Erre a versenyszellemre. Ez mindenkiből kihozza a legjobbat, úgyhogy izgatott vagyok. Úgy érzem, jobb vezér lett. Tavaly nem éreztem ezt, de most átveszi az uralmat.”

– mondta az elkapó/futó az ESPN-nek.

Trubisky elmondta, hogy a lábmunkáján dolgozott a holtszezonban, hogy a pontosságán javítson, illetve hogy már előre oda tudja dobni a labdát, ahová majd érkezni fog az elkapója. A Bears nem hívta le az ötödik éves opcióját Trubiskynek, akinek így utolsó esélye maradt a bizonyításra idén. A “nyakára” hozták Nick Folest is, ez pedig a jelek szerint motiválja és jobbá teszi Trubiskyt.

A Bearsnél jelenleg úgy tűnik az a terv, hogy egyik nap Trubisky, másik nap Foles kezdi meg az első csapattal a munkát az edzőtáborban, hétfőn előbbi, kedden utóbbi kapta a snapek nagyobb részét a kezdőkkel. Legkésőbb három hét múlva pedig kiderül, kit nevez meg Matt Nagy az első fordulós kezdőjének.

8 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
8 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Staten Island
Staten Island
3 years ago

Nem hittem volna, de lehet Hörinek lesz igaza.

Fetyke
Fetyke
Reply to  Staten Island
3 years ago

Csak nehogy Bjeelának legyen igaza a végén. :)

Krisztian Fekete
Krisztian Fekete
Reply to  Fetyke
3 years ago

Hamar kiderül! :)

bjeela
bjeela
Reply to  Fetyke
3 years ago

de

d zoli
d zoli
3 years ago

Eddig olyan volt mint Osweiler. De most már Bortles re hasonlít.

Remélem egyenesbe áll és megszolgálja a bizalmat.

reszelo.aladar
reszelo.aladar
3 years ago

Foles vitathatatlanul a legjobb csereirányító a ligában, eddig sikereit rendre úgy érte el, hogy nem ő volt a szezon elején a kezdő. Traubinak ez az utolsó esélye, hogy levakarja a “bust” matricát a hátsó lökhárítóról. Legjobban akkor járna, ha lenne a szezon elején 3-4 jó meccse és esetleg lesérülne a szezon végéig. Ekkor a feltámadás+szerencsétlenség farvizén máshol még bőven kaphat akár kezdő állást is. Ha viszont egy ilyen kezdés után esetleg mégis visszaesne és lecserélnék, akkor már csak backup lehetne máshol, lehetőleg egy olyan QB mögött, akinek nem szokása megsérülni.

Krisztian Fekete
Krisztian Fekete
3 years ago

Szóval négy év után is, mintha újonc lenne. Bíztató.

bjeela
bjeela
3 years ago

Ugyehogyugye? Hát hazudokén?

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x