Connect with us

Hír

Tegnap a védőkön volt a sor, többen is komoly sérülést szedtek össze a táborban

Többen is komoly sérülést szedtek össze a keddi edzésnapon, ezeket a híreket gyűjtöttük most egy csokorba.

A Bears cornerbackjének, Artie Burnsnek elszakadt a térdszalagja, így kihagyja az évet, írja Mike Garafolo. A Steelers korábbi elsőkörös védője idén igazolt Chicagóba egy évre, de így egyetlen snapen sem fog tudni bizonyítani. A helyét a második körös újonc Jaylon Johnson veheti át minden bizonnyal.

A Dolphins outside linebackerének, Vince Biegelnek az Achillese szakadt el, így szintén ki kell hagynia a 2020-as idényt, írja Josh Tolentino. Biegel tavaly érkezett Miamiba a Saintstől a Kiko Alonso trade keretein belül és a csapat védőihez képest jól is játszott, 10 kezdő meccsen szerzett 13 QB hitjével a legjobbnak számított a keretben. Emellett 59 tackle-t, 2,5 sacket, hét negatív yardos szerelést és egy interceptiont tudott felmutatni.

A Brownsnál szintén egy kezdő linebacker, Mack Wilson szenvedett komolyabb térdsérülést (“hyperextended knee”). Azt még nem tudni, pontosan mennyi időt kell kihagynia, de Ian Rapoport információi szerint a műtét sincs kizárva, amivel véget érne a szezonja – természetesen Clevelandben remélik, hogy nem így lesz majd. Wilson tavaly 14 meccsen kezdett újoncként, a snapek 89 százalékán volt pályán. Hullámzó volt a játéka, de idén is nagy szerep jutott volna neki, mert elég vékony az LB-sora a Brownsnak.

Szintén Browsszal kapcsolatos hír, hogy a futó Nick Chubb bekerült az agyrázkódás-protokollba, miután épp Mack Wilson ütötte ki az edzésen.

A Saintsnél a guard Andrus Peat szenvedett sérülést, méghozzá a hüvelykujja törött el. Még nem tudni, hogy szükség van-e műtétre, ettől függ a visszatérés pontos dátuma, de elképzelhető, hogy nem lesz bevethető a szezonkezdetre.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!