Connect with us

Hír

Rákkal diagnosztizálták Ron Riverát

Adam Schefter számolt be arról, hogy a Washington Football Team főedzőjénél, Ron Riveránál rákot diagnosztizáltak az orvosok. Egészen pontosan laphámsejtes rákot mutattak ki Rivera nyaki nyirokcsomójában, ami általában nem életveszélyes, de tud agresszív lenni. Jó hír, hogy korai stádiumban van és kezelhető, gyógyítható.

Rivera azt is elmondta, hogy nem hagyja abba a munkát, továbbra is ellátja főedzői feladatait, tehát megy minden tovább a megszokott kerékvágásban, de a csapatnál összeraknak egy B tervet is a helyettesítésére. Ennek részletei nem ismertek, de a védőkoordinátor Jack Del Rio volt már főedző korábban, így talán ő lehetne a helyettese.

Az 58 éves Rivera, aki kétszer nyerte el az Év Főedzője díjat a Panthers élén, idén vette át a washingtoni franchise irányítását és nem kisebb feladatot kapott, mint megváltoztatni a szervezeti kultúrát. Azon ritka főedzők egyike, aki játszott is a profik közt, kilenc évet húzott le linebackerként, tagja volt a Bears legendás, ’85-ös bajnokcsapatának. Edzőként egyelőre “csak” egy Super Bowl részvétel jött össze Carolinában.

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
bjeela
bjeela
3 years ago

Medvéből van, túléli…

camillo 7777
3 years ago

Ez a “Csak” idézőjelbe is durva volt. 😃

Staten Island
Staten Island
3 years ago

Fú, szerencséje van, hogy időben felfedezték, mielőtt áttétes lenne. Mielőbbi gyógyulást!

Nem tudom ki hogy van vele, én a magam részéről értékelném, ha idén erre a csapatra kizárólag Washingtonként hivatkoznánk.

Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
3 years ago

Szerintem ne az edzői munkájára találjanak helyettest, azt biztosan el tudja végezni, kemény fából faragták. Az olyan faszságoktól kellene tehermentesíteni, mint a csapat nevének kiválasztása, a PC betartása, a szexuális zaklatás ügyek megoldása, stb., stb., ami szerintem egyáltalán nem a HC dolga kellene, hogy legyen.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x