Connect with us

Hír

Rákkal diagnosztizálták Ron Riverát

Adam Schefter számolt be arról, hogy a Washington Football Team főedzőjénél, Ron Riveránál rákot diagnosztizáltak az orvosok. Egészen pontosan laphámsejtes rákot mutattak ki Rivera nyaki nyirokcsomójában, ami általában nem életveszélyes, de tud agresszív lenni. Jó hír, hogy korai stádiumban van és kezelhető, gyógyítható.

Rivera azt is elmondta, hogy nem hagyja abba a munkát, továbbra is ellátja főedzői feladatait, tehát megy minden tovább a megszokott kerékvágásban, de a csapatnál összeraknak egy B tervet is a helyettesítésére. Ennek részletei nem ismertek, de a védőkoordinátor Jack Del Rio volt már főedző korábban, így talán ő lehetne a helyettese.

Az 58 éves Rivera, aki kétszer nyerte el az Év Főedzője díjat a Panthers élén, idén vette át a washingtoni franchise irányítását és nem kisebb feladatot kapott, mint megváltoztatni a szervezeti kultúrát. Azon ritka főedzők egyike, aki játszott is a profik közt, kilenc évet húzott le linebackerként, tagja volt a Bears legendás, ’85-ös bajnokcsapatának. Edzőként egyelőre “csak” egy Super Bowl részvétel jött össze Carolinában.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!