Connect with us

Hír

Sérülésjelentés: La’el Collinsnak balesete volt, a Jaguars tight endje kihagyja az évet

Ismét több sérülésről tudunk beszámolni, ezeket gyűjtöttük egy csokorba.

La’el Collins, a Cowboys jobb oldali tackle-je kihagyta a tegnapi edzést, ugyanis autóbalesete volt. Állítólag ki kellett őt vágni a kocsijából, de semmi baja, jól van, így várhatóan hamarosan visszatér az edzőpályára – írja Ian Rapoport.

A Jaguars másodéves tight endje, Josh Oliver IR-re került, ugyanis a lábfejében eltört egy csont – írja a PFT. És mivel már a szezon kezdete előtt IR-re került, így biztosan nem térhet majd vissza a 2020-as idényben. A tavalyi harmadik körös játékos tavaly is csak négy meccsen tudott pályára lépni sérülés miatt. Sokan nagy előrelépést vártak tőle, így viszont tovább gyengül a Jacksonville-i keret, a helyén a mindig sérült Tyler Eifert léphet pályára, a rosteren pedig a főleg blokkolásáról híres James O’Shaughnessy és a hatodik körös újonc Tyler Davis van még.

A Browns cornerbackjét, Kevin Johnsont kórházba kellett szállítani, miután egy másik játékos ráesett és hassérülést szenvedett. A vizsgálatok során kiderült, hogy felszakadt a mája, írja a PFT. Még legalább egy napig megfigyelés alatt tartják, utána engedhetik ki a kórházból. Arról egyelőre nem érkezett információ, hogy mennyi időt kell kihagynia. Johnsont idén igazolta le a Browns, tavaly a Billsben játszott, 2015-ben a Texans választotta ki az első körben.

A Broncos második körös újonc elkapója, KJ Hamler térdín-sérülést szenvedett, így pár hét pihenőre kényszerül.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!