Connect with us

Podcast

Triple Coverage #243 – NFC South szezonfelvezető

Mennyire ülünk a Buccaneers bandwagonon? Át tudja lépni végre a Saints azt a bizonyos küszöböt? Elmozdul valamerre a Falcons a középszerűségből? Mit várhatunk az újjáalakult Pantherstől? Ezekre mind-mind választ adunk a mai adásban!

Továbbra is várjuk véleményeiteket, iratkozzatok fel iTunes csatornánkra, de SoundCloudon is eléritek az aktuális epizódot, illetve a Spotifyon is elérhetőek vagyunk! ERRE a linkre jobb klikk –> “link mentése másként” opcióra kattintva pedig le is tudjátok tölteni a teljes epizódot.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Danika
Danika
2020-08-27 18:24

Dani elméje. 1. számú terület: Drew Lock mutat valamit, a Broncos fanok kezdenek reménykedni egy 9-7-ben, gyorsan írjunk cikket arról, hogy ne tegyék mielőtt ez a vonat még a pályaudvarról elindulna. 2. számú terület: Úristen a Tampában van Tom és a haverok, gyorsan cseréljük le a Brownsos bérletet és ugorjunk rá röptében :D. Egyébként szerintem is jó lesz, és ők a csoportfavoritok nekem. Bárha az elmúlt évek bandwagonjaihoz hasonlóan ez is kisiklik, várok egy 10 részes cikksorozatot “100 ok, amiért ne ülj fel a bandwagonra” címmel :D.

katonadani
Reply to  Danika
2020-08-28 08:55

a tavalyi Browns bandwagonhoz jobb hasonlítani szerintem az idei tampát, ha már rólam van szó :D

Danika
Danika
Reply to  katonadani
2020-08-28 16:38

Benne van a Browns. Szépen ráugrottál, mint ahogyan a cica szokta röptében a galambot elkapni. :D

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x