Connect with us

Hír

2025-ig hosszabbított Andy Reid és Brett Veach is

A sztárjátékosok szerződésének meghosszabbítása után most a főedző és a general manager is új kontraktust kapott Kansas Cityben. Tom Pelissero információi szerint ugyanis Andy Reid és Brett Veach is hosszabbít a Chiefsnél és 2025-ig írnak alá a címvédővel.

A holtszezonban láthattuk, hogy megaszerződéseket osztottak ki Patrick Mahomesnak, Chris Jonesnak és Travis Kelcenek is, egyben tartották a Super Bowl-győztes keretet, most pedig két másik sikerkovács írt alá hosszú távra, ők ráadásul nem számítanak a fizetési sapkába.

A 62 éves Reid és a 42 éves Veach is az Eaglesből érkezett Kansas Citybe a 2013-as szezonra. Reidnek, a liga egyik legjobb támadógurujának a Chiefs élén 77-35-ös alapszakaszmérlege és 5-5-ös rájátszásmérlege van, hétből hatszor bejuttatta a gárdát a playoffba és végre valahára sikerült elhódítania a Lombardi-trófeát is. Az idei lesz a 22. szezonja főedzőként az NFL-ben.

Veach játékosszemélyzeti elemzőként kezdte a Chiefsnél, majd a játékosszemélyzetést felelős társigazgató lett, 2017-ben pedig general managernek nevezték ki John Dorsey kirúgása után. Ő mutatta meg először Patrick Mahomest Andy Reidnek, hogy ő lesz majd a jövőben az irányítója – még bő egy évvel a draftolása előtt. Szép kis találat volt ez tőle, Mahomes azóta MVP és Super Bowl MVP lett, mindössze két kezdő év alatt.

A Chiefs számára nyilván nagyon jó hír ez a duplahosszabbítás, a többi 31 csapatnak más sokkal kevésbé.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!