Connect with us

Hír

2025-ig hosszabbított Andy Reid és Brett Veach is

A sztárjátékosok szerződésének meghosszabbítása után most a főedző és a general manager is új kontraktust kapott Kansas Cityben. Tom Pelissero információi szerint ugyanis Andy Reid és Brett Veach is hosszabbít a Chiefsnél és 2025-ig írnak alá a címvédővel.

A holtszezonban láthattuk, hogy megaszerződéseket osztottak ki Patrick Mahomesnak, Chris Jonesnak és Travis Kelcenek is, egyben tartották a Super Bowl-győztes keretet, most pedig két másik sikerkovács írt alá hosszú távra, ők ráadásul nem számítanak a fizetési sapkába.

A 62 éves Reid és a 42 éves Veach is az Eaglesből érkezett Kansas Citybe a 2013-as szezonra. Reidnek, a liga egyik legjobb támadógurujának a Chiefs élén 77-35-ös alapszakaszmérlege és 5-5-ös rájátszásmérlege van, hétből hatszor bejuttatta a gárdát a playoffba és végre valahára sikerült elhódítania a Lombardi-trófeát is. Az idei lesz a 22. szezonja főedzőként az NFL-ben.

Veach játékosszemélyzeti elemzőként kezdte a Chiefsnél, majd a játékosszemélyzetést felelős társigazgató lett, 2017-ben pedig general managernek nevezték ki John Dorsey kirúgása után. Ő mutatta meg először Patrick Mahomest Andy Reidnek, hogy ő lesz majd a jövőben az irányítója – még bő egy évvel a draftolása előtt. Szép kis találat volt ez tőle, Mahomes azóta MVP és Super Bowl MVP lett, mindössze két kezdő év alatt.

A Chiefs számára nyilván nagyon jó hír ez a duplahosszabbítás, a többi 31 csapatnak más sokkal kevésbé.

7 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
7 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
camillo 7777
3 years ago

És Reid 1/1es csapatott vett át.

bjeela
bjeela
Reply to  camillo 7777
3 years ago

Hja kérem, úgy könnyű.

camillo 7777
Reply to  bjeela
3 years ago

😃 szóval ez a siker titka?

Fetyke
Fetyke
Reply to  camillo 7777
3 years ago

A kollega csak arra célzott, hogy a nagyinak mennyivel nehezebb dolga van, mert ő már egy kész MVP irányítót kapott, akivel nem olyan könnyű összecsiszolódni. 😃

bjeela
bjeela
Reply to  Fetyke
3 years ago

Persze, mert nem tudja terelni azt a nagydarab laklit, hogy mégis azt a sütit szeresse, amit jól tud csinálni a nagyi. De már úgy fest, hogy az öreglány megtanulta a lekváros bukta készítését. Már ha érted…;)

bjeela
bjeela
3 years ago

Szegénykéim… Ők még reménykednek. Szomorú nézni ezt az ártatlan naivitást, hiszen mindenki tudja, hogy mily hatalmas pofára esés lesz belőle.

Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
3 years ago

Már éppen írni akartam, hogy hogy írhattok le egy olyan hülyeséget, hogy Reid csak 62 éves. Aztán rágugliztam, és tényleg :( Hogyan hanyagolhatja el magát egy egyébként valószínűleg intelligens ember ennyire? :(
Pete Carroll 6 évvel idősebb, simán a fia lehetne.

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x