Connect with us

Hír

Derwin James kihagyja az egész szezont

Derwin Jamesnek tavaly 11 meccset kellett kihagynia lábfejsérülés miatt, idén pedig az egész szezont csak a partvonal mellől nézheti végig, ugyanis műteni kell a meniszkuszát, így 6-8 hónap kényszerpihenő vár rá, írja Ian Rapoport. A Chargersnél remélték, hogy elég lesz egy kisebb beavatkozás is, és akkor még szeptember végén visszatérhetett volna, de nem volt ilyen szerencséjük.

James az előzetes várakozásokhoz képest sokat csúszott a 2018-as drafton, csak 1/17-re kelt el, aminek épp az volt az oka, hogy a csapatok aggódtak a sérülései miatt, hiszen az FSU-n sem tudott végig egészséges maradni. Aztán viszont elképesztő újonc évet produkált, Pro Bowler és All-Pro lett, mindenhol ott volt a pályán, igazi svájci bicska volt a védelemben. A statisztikai lapján 105 tackle, 13 leütött passz, 3,5 sack és 3 interception szerepelt. A liga egyik legjobb safetyjeként emlegethettük, és most is így beszélhetnénk róla, ha pályára tudna lépni.

A helyét Desmond King veheti át bizonyos szituációkban, egyébként Nasir Adderley és Rayshawn Jenkins előtt nyílhat út a nagyobb játékidő felé, esetleg Alohi Gilman kaphat még szerepet. James nélkül is kiváló secondaryje van egyébként a Chargersnek, a cornerback-sor nagyon ütős, de azért egyértelműen meg fogja érezni a hiányát az egység.

A Chargerst a jelek szerint tovább sújtja valamiféle átok, ami sorban követeli a komolyabb játékosok sérülését. A Football Outsiders mutatója alapján a Chargers az alábbi helyezéseket érte el az utóbbi szezonokban, ha a csapatok egészségéről volt szó:

  • 2019: 30.
  • 2018: 25.
  • 2017: 16.
  • 2016: 31.
  • 2015: 27.
  • 2014: 31.
  • 2013: 28.

Hihetetlen.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!